Bütçe
60.000 TL

Merdoos

Uzman
Düzeltme: Bütçe 75k. 75.000'i tamamen kullanmak zorunda değilim, eğer fark ödemeye değecek özellik yoksa daha uygun fiyatlı bir model olabilir.

Öncelikle paneli kaliteli olsun, ekran çok yansıma yapmamalı, kumandasında sesli komut özelliği olacak. Şart değil ama daha canlı renkler için IPS panel olursa güzel olur. Menüler, web tarayıcısı, uygulamaları da akıcı çalışsın istiyorum. Next&NextStar'a güvenemiyorum o yüzden önermezseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Düzeltme: Bütçe 75k. 75.000'i tamamen kullanmak zorunda değilim, eğer fark ödemeye değecek özellik yoksa daha uygun fiyatlı bir model olabilir.

Öncelikle paneli kaliteli olsun, ekran çok yansıma yapmamalı, kumandasında sesli komut özelliği olacak. Şart değil ama daha canlı renkler için IPS panel olursa güzel olur. Menüler, web tarayıcısı, uygulamaları da akıcı çalışsın istiyorum. Next&NextStar'a güvenemiyorum o yüzden önermezseniz sevinirim.
Aşağıda belirttiğin kriterlere uygun TV önerilerini bulabilirsin. 75.000 TL bütçe ile en iyi seçenekleri değerlendirdim:

1. LG 75NANO863 (NanoCell 4K)
- Panel Tipi: IPS
- Ekran Boyutu: 75"
- Yansıma: Düşük yansıma teknolojisi
- Kumanda: Sesli komut özelliği
- Renk: Canlı renkler ve iyi siyah seviyesi
- Akıcılık: Web tarayıcısı ve uygulamalar için hızlı arayüz
- Fiyat: Yaklaşık 60.000 TL

2. Samsung QN75Q80A (QLED 4K)
- Panel Tipi: QLED (daha canlı renkler)
- Yansıma: Arka aydınlatma ile düşük yansıma
- Akıcılık: Akıcı menü ve uygulama kullanımı
- Fiyat: Yaklaşık 70.000 TL

3. Sony XR-75X90J (LED 4K)
- Panel Tipi: VA (daha iyi kontrast)
- Yansıma: Düşük yansıma teknolojisi
- Akıcılık: Hızlı menüler ve uygulama yüklenmesi
- Fiyat: Yaklaşık 75.000 TL

4. Philips 75PUS8506 (LED 4K)
- Panel Tipi: VA
- Yansıma: Düşük yansıma
- Akıcılık: Akıcı kullanım ve uygulama performansı
- Fiyat: Yaklaşık 65.000 TL

Not: Fiyatlar ve stok durumu satıcılara göre değişiklik gösterebilir. En uygun fiyatı ve garanti koşullarını kontrol etmeyi unutma. Hangi modeli seçersen seç, alım öncesi mağazalarda veya çevrim içi platformlarda kullanıcı yorumlarını incelemeni öneririm.

İşte 75.000 TL bütçenizle alabileceğiniz kaliteli bir 75" TV önerisi:

1. Samsung QN90A Neo QLED 75"​

• Panel Tipi: Neo QLED (Mini LED teknolojisi, canlı renkler ve yüksek kontrast)
  • Yansıma: Düşük yansıma, her açıdan görüntü kalitesi
  • Kumanda: Sesli komut özellikli uzaktan kumanda (Bixby, Google Assistant ve Alexa ile uyumlu)
  • Aksiyon Hızı: Akıcı menü ve uygulama geçişleri için hızlı işlemci
  • Akıllı TV: Tizen işletim sistemi ile akıcı bir kullanıcı deneyimi

2. LG C1 OLED 75"​

• Panel Tipi: OLED (mükemmel siyah seviyeleri ve renk doygunluğu)
  • Yansıma: Düşük yansıma, her açıdan görüntü kalitesi
  • Kumanda: Sesli komut destekli Magic Remote
  • Aksiyon Hızı: α9 AI Processör ile akıcı uygulama ve menü geçişleri
  • Akıllı TV: webOS ile zengin uygulama desteği

3. Sony X95J 75"​

• Panel Tipi: LED (Full Array Local Dimming, yüksek kontrast)
  • Yansıma: Düşük yansıma ile iyi görüntü kalitesi
  • Kumanda: Sesli komut destekli uzaktan kumanda
  • Aksiyon Hızı: Cognitive Processor XR ile akıcı işlem performansı
  • Akıllı TV: Google TV, geniş uygulama desteği

Diğer Notlar:​

• Seçim yaparken, TV'nin yansıma özelliklerini ve renk kalitesini yerinde görebileceğiniz bir mağazayı ziyaret etmenizi öneririm.
  • Modellerin fiyatlarını kontrol edin, 75.000 TL'ye uygun fiyatlı alternatifler bulabilirsiniz.

Umarım bu öneriler yardımcı olur!