Evet.
Exercia Pro, 990 Pro, MP600 serisi, Renegade, S70, M480 Pro, SN850X, T500 vs. vs. hepsi için soğutucu takmak daha faydalı olur.
Evet.
Son tavsiye olarak SSD soğutucu olarak ne önerirsiniz?Evet.
Exercia Pro, 990 Pro, MP600 serisi, Renegade, S70, M480 Pro, SN850X, T500 vs. vs. hepsi için soğutucu takmak daha faydalı olur.
Size önerdiğim anakartların pasif soğutucusu var, ek olarak almanıza gerek yok.Son tavsiye olarak SSD soğutucu olarak ne önerirsiniz?
Teşekkürler. Hocam Patriot bellekler de patladı. Gskill nasıl?Size önerdiğim anakartların pasif soğutucusu var, ek olarak almanıza gerek yok.
Teşekkürler. Hocam Patriot bellekler de patladı. Gskill nasıl?
İkisinden arasından hangisi hocam? Fark eder mi?
İkiside iyi RAM'ler.İkisinden arasından hangisi hocam? Fark eder mi?
Hocam Patriot 20 bin yazıyor :O
Hocam inanın sinir hastası olmamak elde değil.İkiside iyi RAM'ler.
17.000 TL imiş Patriot, iptal.![]()
G.Skill, 6000MT/s CL30 kitlerden M-die çıkabiliyor. Bu sebeple benim çok önermediğim bir marka.Hocam inanın sinir hastası olmamak elde değil.Bu arada attığım Gskill bellekleri önermemenizin teknik sebebi nedir? Ben de öğrenmiş olurum. Bakınca 6000 MHz ve CL30 olması harika görünüyor. İnanır mısınız hocam sanki linkteki fiyat anlık olarak değişiyor. Paylaşıyorum bir bakıyorum sonra fiyat değişmiş. Hatta 2x16 yerine 2x8 yapsam mı diye düşünmeye başladım.
![]()
Çözümü buldum hocam. Bu şekilde ayrı ayrı iki tane alacağım. Fiyatları da yakın. Hangisinin modülü daha iyi? Gerçi bazı bellekler ikili kit olarak alınmazsa sorun yaratıyormuş. Umarım bunlarda öyle bir sorun yoktur.G.Skill, 6000MT/s CL30 kitlerden M-die çıkabiliyor. Bu sebeple benim çok önermediğim bir marka.