Merhaba. Şu an aktif olarak RTX 4060 ekran kartı kullanıyorum. Biliyorum, yeni parçalar geldiğinde bu ekran kartı düşük kalacak fakat şu anlık ihtiyacım yok. İhtiyacım olan, 4K video düzenlerken, Unity ile birtakım projeler yaparken ve günlük kullanımda (yoğun Excel ve tarayıcıda 20+ sekme açıkken) beni rahatlatacak bir sistem toplamak. Sistemde tek slot 2TB SSD istiyorum. Bir süre sonra 2TB daha ekleme ihtimalim var, o yüzden direkt tek slot 2TB alacağım. Bu yazdıklarıma göre ne tavsiye edersiniz? Görünüş, RGB, kasa tipi hiç umurumda değil. RGB versiyonu 100 lira daha fazla olsa dahi gerek duymuyorım. Zaten kullanmam.
Ha bir de güç kaynağı olarak bronzun üstü bir şeylere bütçemiz yeterse sanırım daha iyi olur.
Anakartta Wi-Fi desteğine de zerre ihtiyacım yok. Her türlü Ethernet bağlantısı kullanacağım.
Son bir yıl içinde pek oyun oynayacak vakit bulamasam da gereksiz bir bilgi olarak geçeyim istedim. Oynadığım oyunlar genel olarak simülasyon tarzı oluyor: RimWorld, Civilization, Satisfactory, Bannerlord, Cyberpunk, RDR2 gibi oyunları severim.
SSD noktasında güncel en iyilerinden birisini isterim. Bu bağlamda bütçeyi 5-10 bin lira daha artırabilirim.
Monitörüm: Corsair 27" Xeneon 27QHD240 240Hz 2K OLED.
Ha bir de güç kaynağı olarak bronzun üstü bir şeylere bütçemiz yeterse sanırım daha iyi olur.
Anakartta Wi-Fi desteğine de zerre ihtiyacım yok. Her türlü Ethernet bağlantısı kullanacağım.
Son bir yıl içinde pek oyun oynayacak vakit bulamasam da gereksiz bir bilgi olarak geçeyim istedim. Oynadığım oyunlar genel olarak simülasyon tarzı oluyor: RimWorld, Civilization, Satisfactory, Bannerlord, Cyberpunk, RDR2 gibi oyunları severim.
SSD noktasında güncel en iyilerinden birisini isterim. Bu bağlamda bütçeyi 5-10 bin lira daha artırabilirim.
Monitörüm: Corsair 27" Xeneon 27QHD240 240Hz 2K OLED.
Son düzenleyen: Moderatör: