Bütçe
60.000 TL

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Bir iş arkadaşım alacak. Hazır bilgisayarlar şu an çok mantıklı değil ama normalde “ben toplarım” demiştim; açıkçası vaktim yok, uğraşamayacağım. O yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum. Muhakkak taksit olması gerekiyor. İtopya’nın taksit yaptığını söylemişlerdi, bu yüzden mümkünse İtopya olsun. Hazır sistemlerden pek anlamadığım için bu konuyu açtım; toplama işi gibi değil, malum farklı bir alan. Şimdiden teşekkür ediyorum.

@michaelscofield @LH44 hocalarım, sizdeyiz.

Son düzenleme:
Bir iş arkadaşım alacak. Hazır bilgisayarlar şu an çok mantıklı değil ama normalde “ben toplarım” demiştim; açıkçası vaktim yok, uğraşamayacağım. O yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum. Muhakkak taksit olması gerekiyor. İtopya’nın taksit yaptığını söylemişlerdi, bu yüzden mümkünse İtopya olsun. Hazır sistemlerden pek anlamadığım için bu konuyu açtım; toplama işi gibi değil, malum farklı bir alan. Şimdiden teşekkür ediyorum.

@michaelscofield @LH44 hocalarım, sizdeyiz.
Dönüş yapacağım.

Hocam size zahmet, siz atarsanız eğer ben atayım kendisine artık. İtopya ben de önermem dedim ama mecbur kalırsa alacak yani.

Screenshot_20251222_221113_Chrome.webp

Bu sisteme bakabilirsiniz. RX 9070 XT bir sistem daha vardı ama adam edene kadar bütçeyi aşıyor.