the.eeren

Üyecik
Cihaz
50.000-60.000 TL
Hocam selamünaleyküm, ben lise 2'ye gidiyorum. En azından üniversite 2-3. sınıfa kadar beni taşıyabilecek, zaman zaman Forza Horizon 5 ve Minecraft oynamak istiyorum. Eğer alırsam, Forza'da Extreme ayarlarda akıcı şekilde oynamak istiyorum ama laptop seçimini tam olarak hala yapamadım. Ayın 3'üne kadar da seçmem gerekiyor.

Kafamda HP Victus R1021NT var.

Çok araştırdım ama hala karar veremedim. Forumlarda gezdiğim kadarıyla Victus'a karşı duyulan ön yargı neredeyse Excalibur ve Monster markalarına duyulanla aynıymış. Siz ne düşünüyorsunuz? Alınır mı? Alternatifleri neler? Önceliğim kesinlikle 2K ekran.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, kolay gelsin.
Şu GameGaraj Slayer çevremde %50 "alma" diyor, ale %50 "al" diyor.
Ben de almak isterim açıkçası ama iki laptop arasında kaldım.
2K işin zevk meselesi şu an. Bir yandan F/P arıyorum. Attığınız Acer iyiydi fakat benim seçtiklerim biraz daha cezbedici. Fikriniz nedir?

HP Victus R1021NT

GameGaraj Slayer 5060

Bu ikisi arasındayım. Victus, biraz daha küresel, tanınmış, müşterisiyle ilgilenen bir marka.
Fakat GameGaraj’ın Slayer’ı hakkında bir görüşüm yok. Marka olarak daha kötü gibi. Sizce hangisi daha iyi olur benim için?

Hocam, kolay gelsin.
2K işin zevk meselesi şu an. Bir yandan F/P arıyorum. Attığınız Acer iyiydi fakat benim seçtiklerim biraz daha cezbedici. Fikriniz nedir?

HP Victus R1021NT

GameGaraj Slayer 5060

Bu ikisi arasındayım. Victus, biraz daha küresel, tanınmış, müşterisiyle ilgilenen bir marka.
Fakat GameGaraj’ın Slayer’ı hakkında bir görüşüm yok. Marka olarak daha kötü gibi. Sizce hangisi daha iyi olur benim için?
Bu fiyata 4070 alınmaz. Bütçe arttırabiliyorsan bunu al.

Arttıramıyorsan Game Garaj'ı al.

Hocam, kolay gelsin.

HP Victus R1021NT

GameGaraj Slayer 5060

Hocam Gamegaraj al en iyisi.