Hem bütün oyunları iyi ayarlarda yüksek FPS'te oynatabilecek; hem de video edit, grafik tasarım gibi işlerde sorun yaratmayacak bir bilgisayar toplamak istiyorum ama bu konularda pek bilgim yok. Hangi işlemciyi ve ekran kartını almalıyım? (bütçe: 60k)
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 60.000 TL
Stormweaver
Uzman
[https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a750gl-750-w-fiyati,122734499.htmlHem bütün oyunları iyi ayarlarda yüksek FPS'te oynatabilecek; hem de video edit, grafik tasarım gibi işlerde sorun yaratmayacak bir bilgisayar toplamak istiyorum ama bu konularda pek bilgim yok. Hangi işlemciyi ve ekran kartını almalıyım? (bütçe: 60k)
MSI Mag Forge 120A RGB 6 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag Forge 120A RGB 6 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Forge 120A RGB 6 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.703,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Alessandro Del Piero
Başarılı
Hem bütün oyunları iyi ayarlarda yüksek FPS'te oynatabilecek; hem de video edit, grafik tasarım gibi işlerde sorun yaratmayacak bir bilgisayar toplamak istiyorum ama bu konularda pek bilgim yok. Hangi işlemciyi ve ekran kartını almalıyım? (bütçe: 60k)
Ryzen 5 9600X in render performansını bilmiyorum ama bence iyi değildir.
Yeni konular
-
Diğer LEGO Speed Champions Geleceğe Dönüş'ten Zaman Makinesi 936 TL!
- Caner Uncu
-
-
-
6.000 TL bütçeye 27" FHD monitör önerisi
- heart like a grave
-
-
-