Bütçe
50.000-60.000 TL

Laksed

Çalışkan
İyi günler.

Bir arkadaşım için yazıyorum. Kendisi bir laptop alacak. Asıl amacı oyun oynamak değil, daha çok kodlama ve e-ticaretle ilgili işleriyle uğraşacak.
Ancak canı sıkıldığında oyun da oynayabileceği (en azından FIFA’yı kasmadan oynatabilecek) ve uzun yıllar kullanılabilecek bir laptop istiyor.

Bütçesi 50.000 - 60.000 TL arası.

İlla gaming laptop olmasına da gerek yok. Önerileriniz var mı

Gamegaraja tehdit etseler bu parayı vermem üstüne logo basılmış Çin'de toplu üretim ürünler bunlar aşırı kalitesiz.

Teşekkür ederim bakacağım.

Gamegaraja tehdit etseler bu parayı vermem üstüne logo basılmış Çin'de toplu üretim ürünler bunlar aşırı kalitesiz.
Bi kurt düştü hocam böyle diyince. Sizin bir öneriniz var mıdır bu kriterlerde

İkinci attığım laptop MSI sword kasa ve BIOS kullanıyor. Marka basmazsa verirsiniz ekstra 10k MSI alırsınız.
İlk attığımı da Tongfang üretiyor. Sizin öyle çok kaliteli gördüğünüz laptopları da çinliler üretiyor. Ayrıca fiyatları da çok rekabetçi siz almayın.

Bir kurt düştü hocam böyle deyince. Sizin bir öneriniz var mıdır bu kriterlerde.

Attığım laptoplar hakkında Recep Baltaş'ın videoları var. Aynı donanım değil, aynı kasa. Sorun çıkacağını zannetmiyorum. Her ağzı olan konuşuyor, bilen birilerini dinlemek en iyisi.