İbrahim Er

Çalışkan
İyi akşamlar arkadaşlar. Arkadaşım bir laptop arıyor. Genellikle oyun oynamak için kullanacak. Güçlü bir laptop istiyor. Isınma problemi olmayan 60.000 TL'ye kadar öneriniz var mı? Birkaç bin üzeri varsa düşünebiliriz.

15.6 inçten büyük olsun istiyor. Bir de marka takıntısı var. GameGaraj önerdim ama istemedi.

Artan bütçeyle RAM, SSD upgrade yapar isteğinize göre kullanırsınız. Çoğu laptopun sorunlu olduğu günümüzde, ASUS TUF F16 serisi gayet alınabilir.
5000 serisinden pek anlamıyorum da 5050 ekran kartı 4060 dan iyi mi acaba?
Her laptopun kaderinde ve yapısında var. Ben düz laptopta bile stand kullanıyorum. 140W diyor ama bakılabilir gibi https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,1005145641.html
Acer alacağını düşünmüyorum açıkçası. Daha marka bir laptop istiyor. Msi, asus gibi.

Acer alacağını düşünmüyorum açıkçası. Daha marka bir laptop istiyor. MSI, ASUS gibi.

Marka olsun diye kalitesizmi olsun? Nitro 16 serileri korkunç bir şekilde soğuk çalışıyor. Nitro 5 serisinin termal macunu kötü olduğu için termal macun değişmesi lazım. ASUS tarafında ise A/F15 alınmaz. A16'da çok iyi değil ama F16 soğutma konusunda çok başarılı. MSI laptop asla bakmayın petrol zengini değilseniz.