Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 3 Kasım 2024
Bu fiyatta rakibi yok sanırım. GameGaraj'ın Slayer modeli kağıt üstünde daha iyi. Fakat yeni bir marka olduğu için güvenemiyorum. Hakkında bir bilginiz var mı?
Simulasyon daha ağırlıklı. Fakat yılın bazı dönemlerinde CS2, BF6 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum.
Bu cihaz daha mantıklı hocam o zaman. Kasa olarak benim attığım daha iyi fakat bu sizin attığınız model de iyi. Zaten CS falan oynuyorsanız işlemci olarak GameGaraj daha iyi.Bu fiyatta rakibi yok sanırım. GameGaraj'ın Slayer modeli kağıt üstünde daha iyi. Fakat yeni bir marka olduğu için güvenemiyorum. Hakkında bir bilginiz var mı?
Simulasyon daha ağırlıklı. Fakat yılın bazı dönemlerinde CS2, BF6 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum.
Soruyu onun için sormuştum zaten başta.
@talongod size daha iyi açıklar. Kasa bilgileri daha iyi. Hocam seni baya etiketledim bugün kusura bakma.
Ama genel olarak GameGaraj iyi markadır, güvenebilirsiniz.
Sanırsa MSI Vector serisi ile benzer bir kasa taşıyordu.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Bu fiyatta rakibi yok sanırım. GameGaraj'ın Slayer modeli kağıt üstünde daha iyi. Fakat yeni bir marka olduğu için güvenemiyorum. Hakkında bir bilginiz var mı?
Kağıt üstünde "donanım" olarak daha iyi. TUF F16 hem kasa, hem soğutma performansı olarak daha iyi. Yine de tercih edilebilir.
@talongod size daha iyi açıklar. Kasa bilgileri daha iyi. Hocam seni bayağı etiketledim bugün kusura bakma.
Sanırsa MSI Vector serisi ile benzer bir kasa taşıyordu.
Önemli değil. Bu cihazlar Tongfang. (X5T, X7T, R9T, R9T3D)