Bogazitchy
Başarılı
Üniversiteye gidicek birisi için 60 bin TL bandında notebook bakıyoruz. Benim bakıp bulduklarım bunlar. Bunlar arasından veya sizin önereceğiniz model hangisidir?
Paylaştığınız linklerdeki cihazlar alınmamalı.Üniversiteye gidicek birisi için 60 bin TL bandında notebook bakıyoruz. Benim bakıp bulduklarım bunlar. Bunlar arasından veya sizin önereceğiniz model hangisidir?
Paylaştığınız linklerdeki cihazlar alınmamalı.
MSI cyborg için buraya yazmayayım, direkt okuyabilirsiniz:
Giriş:
Herkese selam. Bu konuda MSI Thin ve Cyborg serilerinin neden alınmaması gerektiğini, bu serilerdeki sorunları konuşacağız. Ben genelde bir sayfa okurmuş gibi yazmayı sevdiğim için; ''Bu cihaz neden alınmaz?'' sorusuna pat pat pat maddeler yazmayacağım. Bölüm bölüm gideceğim. Teşekkürler.
MSI gibi bir firmanın kendine bu kötülüğü yapması çok acı. Neden mi? Çünkü MSI, oyuncu bilgisayarı denildiğinde akla gelen köklü markalardan biri. Raider, Titan ve Vector gibi üst segment modelleriyle oldukça başarılı işlere imza attılar. Ancak iş giriş ve orta segmente...
Acer Nitro V15 serileri ise malzeme kalitesi ve soğutma performansı bakımından başarısız modeller.
Öncelikle şunu netleştirelim; üniversite için öneri istemişsiniz fakat bu cihazda oyun oynanacak mı mesela veya ne kadar oynanacak? Ayrıyeten taşıma konusu sizler için önemli mi? Bütçe maksimum ne kadara kadar esner?
Bu bütçede en çok giden model bu:₺60.000 olarak düşünüyoruz. 3-4 bin üstü etkilemez. Cihazda oyun oynayacak, taşıması rahat olsun, 17inç bir cihaz almak istemiyoruz, kalın kasa olmasını istemiyoruz.