Detaylar
Kim cevapladı?taylank
Becerikli
.60.000 TL'ye GameGaraj Slayer R9T5060 laptopunu almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Su anlik en iyisi gibi duruyor. Fakat ilerleyen zamanlarda rekabetten dolayi daha iyi modeller gelecektir. Bekleme imkaniniz varsa bekleyin.
demjr
Becerikli
@pan
Hocam üniversiteye gideceğim ondan dolayı ve fiyatlarını artmasını istemem diğer ekipmanlar konusunda ne düşünüyorsunuz acaba.Su anlik en iyisi gibi duruyor. Fakat ilerleyen zamanlarda rekabetten dolayi daha iyi modeller gelecektir. Bekleme imkaniniz varsa bekleyin.
Teşekkürler hocam bende bu laptobu almayı düşünüyorum eğer ekipmanlar hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misinizO bütçeyle alabileceğin en iyi cihaz. Tongfang AIstone X6RP kasa kullanıyor, anakartı biraz sıcak çalışıyor fakat bu tür barebone üreticilerinin anakartı hep sıcak çalışır. Donanım ve panel olarak rakipsiz.
Hangi ekipmanları düşünüyorsunuz ve onlar için bütçeniz nedir?@pan
Hocam üniversiteye gideceğim ondan dolayı ve fiyatlarını artmasını istemem diğer ekipmanlar konusunda ne düşünüyorsunuz acaba.
Teşekkürler hocam bende bu laptobu almayı düşünüyorum eğer ekipmanlar hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz
demjr
Becerikli
Hocam, klavye olarak Akko Fun60 Pro Max 2-3K bandında bir klavye şu anda aklımda. Sadece Fun60 Pro Max, daha iyisi varsa yardımcı olursanız çok makbule geçer. Mouse konusunda Helios Pro 2S veya Scyrox V6 arasında kararsız kaldım. Ben Helios Pro 2S'in daha iyi olduğunu düşünüyorum ama tabii siz daha iyi bilirsiniz. Mousepad konusunda Longteng veya Wraith Aim of Spirit arasında kaldım. Çok kararsızım harbidenHangi ekipmanları düşünüyorsunuz ve bütçeniz nedir?
- Makaleler
- 23
Artmaz. Hatta daha uygun bile olabilir. Ekipman konusunda bilgim yok. Yeni konu acin bence. Daha fazla kisiye ulasirsiniz.@pan
Hocam üniversiteye gideceğim ondan dolayı ve fiyatlarını artmasını istemem diğer ekipmanlar konusunda ne düşünüyorsunuz acaba.
demjr
Becerikli
Hocam en misiniz sınav sonuçları 22 temmuzda açıklanıyor terh vesaire derken ben muhtemel yazın sonları doğru giderim bunca zamanda bilgisayarsız kalmak istemem açıkçası. Sizin öneriniz nedir.Artmaz. Hatta daha uygun bile olabilir. Ekipman konusunda bilgim yok. Yeni konu acin bence. Daha fazla kisiye ulasirsiniz.
Tamam dır yeni konu açıyorumArtmaz. Hatta daha uygun bile olabilir. Ekipman konusunda bilgim yok. Yeni konu acin bence. Daha fazla kisiye ulasirsiniz.
Klavye:Hocam, klavye olarak Akko Fun60 Pro Max 2-3K bandında bir klavye şu anda aklımda. Sadece Fun60 Pro Max, daha iyisi varsa yardımcı olursanız çok makbule geçer. Mouse konusunda Helios Pro 2S veya Scyrox V6 arasında kararsız kaldım. Ben Helios Pro 2S'in daha iyi olduğunu düşünüyorum ama tabii siz daha iyi bilirsiniz. Mousepad konusunda Longteng veya Wraith Aim of Spirit arasında kaldım. Çok kararsızım harbidenbana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mouse:
Mousepad:
Klavye boyutu tercihini bilmiyorum fakat rahatsız edeceklerini düşünmüyorum. Palm tutuş şekline sahipsen Scyrox V6 yapıştır. Mousepad ise sana bağlı bir durum. Aim Of Spirit'te alınır.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-