Hocam en misiniz sınav sonuçları 22 temmuzda açıklanıyor terh vesaire derken ben muhtemel yazın sonları doğru giderim bunca zamanda bilgisayarsız kalmak istemem açıkçası. Sizin öneriniz nedir.

Tamam dır yeni konu açıyorum
Eger bekleyemeyeceksen ve butcen bu kadarsa alinir Game Garaj olan. Ben almazdim ama o kadar para veripte Game Garaj'i. Benimkisi kisisel tabii. Sen alabilirsin.

Hocam klavyede Akko fun60 Max iyi diyorlar bir sürü özelliği var mış ve manyetik Switch vesaire kullanıyorlarmış. Bu arada hellios 2 Pro S scyrox v6'dan daha iyidir diye düşünüyordum.

Eger bekleyemeyeceksen ve bütçen bu kadarsa alinir GameGaraj olan. Ben almazdim ama o kadar para verip de GameGaraj'i. Benimkisi kisisel tabii. Sen alabilirsin.

Hocam peki tavsiyeniz var mı laptop için bunu al kafan rahat olsun gibisinden.

Hocam klavyede Akko fun60 Max iyi diyorlar bir sürü özelliği var mış ve manyetik Switch vesaire kullanıyorlarmış. Bu arada hellios 2 Pro S scyrox v6'dan daha iyidir diye düşünüyordum.
Ajazz AK680 Max bir tık daha iyi bir model. Scyrox V6 çok daha iyi Helios cihazdan, ne diye iyi diye düşündünüz bilmiyorum.

Hocam peki tavsiyeniz var mı laptop için bunu al kafan rahat olsun gibisinden.
Taksitle falan bunu alirdim ben olsam. Kafam rahat eder en azindan sogutmasi ust duzey. Fakat arada 16 bin TL fark var. Cikamam dersen Game Garaj olani al.

Ajazz AK680 Max bir tık daha iyi bir model. Scyrox V6 çok daha iyi Helios cihazdan, ne diye iyi diye düşündünüz bilmiyorum.
Teşekkürler hocam

Taksitle falan bunu alirdim ben olsam. Kafam rahat eder en azindan sogutmasi ust duzey. Fakat arada 16 bin TL fark var. Cikamam dersen Game Garaj olani al.
Hocam ben game garaj almayı kararımı verdin teşekkürler

O bütçeyle alabileceğin en iyi cihaz. Tongfang AIstone X6RP kasa kullanıyor, anakartı biraz sıcak çalışıyor fakat bu tür barebone üreticilerinin anakartı hep sıcak çalışır. Donanım ve panel olarak rakipsiz.
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum fiyatı 65k olmuş sizce halen alınır mı ?

Son düzenleme:
Hayırlı olsun şimdiden, güle güle kullanın hocam.

Çok teşekkür ediyorum yeninden hocam. Dediğim gibi buraya inceleme tarzında bir yazı yazacağım kesinlikle. Unutursam konuyu tekrardan hortlatın ben buraya nasıl olduğuyla alakalı yazı yazarım. Tekrardan teşekkürler.

Hayırlı olsun şimdiden, güle güle kullanın hocam.

Hocam sizce 70k ya alınacak en iyi model bu mu forumlarda bazıları böyle düşünmüyor zin görüşleriniz nedir?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum yeninden hocam. Dediğim gibi buraya inceleme tarzında bir yazı yazacağım kesinlikle. Unutursam konuyu tekrardan hortlatın ben buraya nasıl olduğuyla alakalı yazı yazarım. Tekrardan teşekkürler.

Hocam sizce 70k ya alınacak en iyi model bu mu forumlarda bazıları böyle düşünmüyor zin görüşleriniz nedir?
70 bine alabileceğiniz en iyi model bu donanım ve panel olarak. Şahsen ben bütçemi 7-8 bin daha çıkarıp 5070 Ti alırdım ama bütçeniz çıkmıyorsa 5070'den başka seçenek yok. Forumlardaki arkadaşlar ne düşünüyormuş acaba merak ettim.