70 bine alabileceğiniz en iyi model bu donanım ve panel olarak. Şahsen ben bütçemi 7-8 bin daha çıkarıp 5070 Ti alırdım ama bütçeniz çıkmıyorsa 5070'den başka seçenek yok. Forumlardaki arkadaşlar ne düşünüyormuş acaba merak ettim.

Teşekkürler hocam bende böyle düşünüyorum.

70 bine alabileceğiniz en iyi model bu donanım ve panel olarak. Şahsen ben bütçemi 7-8 bin daha çıkarıp 5070 Ti alırdım ama bütçeniz çıkmıyorsa 5070'den başka seçenek yok. Forumlardaki arkadaşlar ne düşünüyormuş acaba merak ettim.

Hocam fiyat farkına değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kusura bakmayın sizi de rahatsı ediyorum fakat bu ikisi işlemci arasında kaldım. Ryzen 9 8945HS mi yoksa Intel Ultra 7 255h mı daha iyi sizce @2KE
İkiside değil. 8945HX al. 8945HS adı üstünde HS bir işlemci rekabetçi oyun performansı kötü. Ultra 7 255H işlemci de fiyata ve modele göre değişir.

İkisi de değil. 8945hx al. 8945HS adı üstünde HS bir işlemci rekabetçi oyun performansı kötü. Ultra 7 255h işlemci de fiyata ve modele göre değişir.

Hocam pardon HS değil hx hangisini daha iyi sizce Ryzen 9 8945hx mi yoksa Ultra 7 255h mı?

Hocam 10 ki daha koyup alınılabilir belki.

Hocam 70k ya daha iyi yok diye biliyorum siz biliyorsanız önerin ona bakabilirim.

Hocam bu slayer modeli iyi zaten. Alabilirsiniz
Teşekkürler hocam sağolun.

İkisi de değil. 8945hx al. 8945HS adı üstünde HS bir işlemci rekabetçi oyun performansı kötü. Ultra 7 255h işlemci de fiyata ve modele göre değişir.

Hocam ikisinin özellikleri aynı 1 TB SSD 32 GB RAM 5070 ekran kartı bir tek işlemcileri farklı birisi Ryzen 9 8945hx diğeri Ultra 7 255h arasında kaldım. Çok fazla hangisini daha iyi bilmiyorum.