rauay

Başarılı
Selam, PC toplayacagım ama işlemci veya ekran kartının iyi olması lazım. 70K bütçe çıkardım, onun için bu sistemde işlemci, SSD kasa ve anakart değiştim, sizce böyle alınır mı?

Anakart bunu yaptım: ASUS Prime B850M-K AMD B850 soket AM5 DDR5 8400MHz(OC) M.2 anakart.

İşlemci: R7 7800X3D.
SSD: 512 GB MSI Spatium M470 Pro PCI-e 4.0 NVMe M.2 1TB (6000 MB okuma / 4500 MB yazma)

Kasa da Fazeon akvaryum. Böyle 60K oldu, 70'e kadar verebilirim herhalde.

1768050413469.webp

Hocam SSD'nin yetmeyeceğine eminim, SSD'yi yükseltebilirseniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alta ekran görüntüsünü eklediğim sistemi almanızı tavsiye ederim. İşlemci yükseltmek isterseniz ikinci ekran görüntüsünde ki fiyat farklarıyla yükseltebilirsiniz ama bence RX 9060 XT ekran kartı için değmez gibi geliyor.

Screenshot_8.webp

Screenshot_9.webp

Alta ekran görüntüsünü eklediğim sistemi almanızı tavsiye ederim. İşlemci yükseltmek isterseniz ikinci ekran görüntüsünde ki fiyat farklarıyla yükseltebilirsiniz ama bence RX 9060 XT ekran kartı için değmez gibi geliyor.

Eki Görüntüle 217327

Eki Görüntüle 217330

Hocam adamın kendi sistemi online oyunlar için, sizinkisi bir tık daha hikâye tarafı. Amaca göre istediğini alman iyi olur hocam.

Hocam adamın kendi sistemi online oyunlar için, sizinkisi bir tık daha hikâye tarafı. Amaca göre istediğini alman iyi olur hocam.

Lütfen bilginiz dahilinde olmayan konulara yorum yapmayın. Ben konu sahibinin mesajını da okudum, kendi önerdiğim sistem ve ekstra işlemci konusunda da önerimi yaptım.

Eki Görüntüle 217327

Eki Görüntüle 217330

Link alabilir miyim? Kasa akvaryum ve beyaz olması lazım hocam, özeleştirme varsa.

İşlemciyi R7 7800X3D istememin sebebi genelikle FPS oynuyorum ve yayın falan da açmak istediğim için.