60.000 TL'ye RTX 5070'li sistem tavsiyesi

Bütçe
60.000 TL

yoda

Gelişen
Merhaba, arkadaşlar RTX 5070'li sistem toplamak istiyorum fakat bu işlerden pek fazla anlamıyorum güzel kaliteli parçalardan RTX 5070'li sistem toplayabilir misiniz? RAM 32 GB işlemci AMD istiyorum. Parçalar 3 veya 6 ay vadesiz taksit şeklinde olursa çok iyi olur.

Yoğunlukla hangi oyunları oynarsınız?

Yoğunlukla hangi oyunları oynarsınız?

CS2 Rust tarzı oyunlar oynuyorum coğunlukla ama Cyberpunk RDR 2 God of War: Ragnarok tarzı oyunlarda oynamak istiyorum. 2k monitörüm mevcut

Son düzenleme:
Bu bütçede tek tek toplamaya nazaran hazır sistem daha avantajlı görünüyor ama peşin fiyatına taksit olayı biraz dert.

Bu bütçede tek tek toplamaya nazaran hazır sistem daha avantajlı görünüyor ama peşin fiyatına taksit olayı biraz dert.

O yüzden dolayı tek tek toplamak istiyorum, tek tek toplayınca yaklaşık bütün parçaları 6 ay vadesiz alabiliyorum taksitle.

Ben size bir sistem önereyim.

İşlemci.
Anakart.
RAM.
Ekran kartı.
SSD.
Kasa.
PSU.
Soğutucu.

60.500 TL.

Birde şöyle bir hazır sistem var.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim, evet o sistemi biliyorum fakat vade farksız taksit uygulamıyor. Dediğiniz gibi hazır sistemler toplamaya rağmen daha ucuz oluyor fakat ne yazık ki taksit seçeneklerinde vadesiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…