Kioxia'lar gereksiz ısınıyor, 200 TL farkta Legend 900 o zaman alternatifim olur benim. Saçma gelebilir ama heatsinksiz 900 Pro ile heatsinkli Exceria Pro test ettiğimde sıcaklıkları aynıydıSistem güzel ama birkaç kusuru var. O RAM'ı şahsen hiç önermem, kendisi sorunlu modellerden biri. MLD SSD hiç alınmaz, kısa süre de bozuluyor. PSU'ya o kadar çıkmaya gerek var mı bilmiyorum ama bu yeterli.
Birkaç düzgün seçmeyle 9700X+9070XT zorlayabiliriz gibi. SSD olarak bunları tercih etmesi daha iyi olur.
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Viper için sorunlu diyen çok evet ama bu kitler çıktığından beri topladığım sistemlerde yalnızca 1 sefer Viper dışı RAM kullandım, kalanında hep bu takılı ve hiçbirinde bir sorun da olmadı şu ana kadar. Karşısındaki alternatifi de Trident Z5 olmadığı için ben deneysel olasılıktan giderim orada
PSU tarafında da şahsen hiçbir bütçede kısmayacağım tek parçadır, o yüzden total bütçenin %2'sine hem daha iyi bir ünite hem de daha yüksek kapasiteli alınırken oradaki 1.200 TL'yi kısmaya hiç gerek yok.
9700X düşündüm ben de ama 4k fiyat farkı koyuyor üstüne, zaten 61 olan sistem 65 oluyor. O tamamen bütçeye bağlı.
@YXEL hocam çök10 taksitle 31.500'e HB'de var.