Edemezsiniz. Attığım 5070 sistemden daha iyi 4070 sistem nasıl toplayabilirsiniz? Ekran kartında patlıyor zaten. SSD bir tık daha iyi olsun diye gidip 5070'ten 4070'e düşerseniz hayatınızın hatasını yaparsınız.Aslında mantığımız o bütçeye parça parça toplarsak hazır sistemlerden daha iyisini elde edebilirizdi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 60.000 TL
Attım sistem hem daha ucuz hem parçaları daha iyi. RAM daha iyi, SSD daha iyi, Soğutma daha iyi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Muad Dib
Çalışkan
Edemezsiniz. Attığım 5070 sistemden daha iyi 4070 sistem nasıl toplayabilirsiniz? Ekran kartında patlıyor zaten. SSD bir tık daha iyi olsun diye gidip 5070'ten 4070'e düşerseniz hayatınızın hatasını yaparsınız.
Hocam elim kaymış kızmayın. Alışkanlıktan yazmışım aslında 5070 demek istemiştim. Kusura kalmayın.
Niye kızayım para sizin. Direkt hazır sistem alın tek tek toplayamazsınız. 5070 zaten en ucuzu 32bin lira. 30 bin liraya da attığım sistemden daha iyi parçaları olan bir sistem toplayamayız.Hocam elim kaymış kızmayın. Alışkanlıktan yazmışım aslında 5070 demek istemiştim. Kusura kalmayın.
hocam 50 55 bin için öneriniz vae mı vatandakini alacaktım tükendiNiye kızayım para sizin. Direkt hazır sistem alın tek tek toplayamazsınız. 5070 zaten en ucuzu 32bin lira. 30 bin liraya da attığım sistemden daha iyi parçaları olan bir sistem toplayamayız.
2 adet sistem attım zaten konunun başında.hocam 50 55 bin için öneriniz var mı vatandakini alacaktım tükendi
ModArt confetti aldım hocam soğutucu olarak Phantom spirit düşünüyorum var mı öneri ek olarak monitör de alacagım önerilerinize açığım FHD 240Hz olacak şekilde bir de sidtemin annakartı B650S2H kronik diyorlar bir sıkıntı çıkar mı?
Monitör için ayrı konu açın. Anakart hakkında çok bilgim yok.ModArt confetti aldım hocam soğutucu olarak Phantom spirit düşünüyorum var mı öneri ek olarak monitör de alacagım önerilerinize açığım FHD 240Hz olacak şekilde bir de sidtemin annakartı B650S2H kronik diyorlar bir sıkıntı çıkar mı?
Monitör için ayrı konu açın. Anakart hakkında çok bilgim yok.
Tamam sağ olun peki soğutucu?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet