Bütçe
60.000 TL
Merhaba,

Valorant için 1080p oyunculuk için yüksek FPS verecek bir sistem istiyorum.
İşlemci öncelikli olması gerekiyor; yüksek FPS için ekran kartı RTX5060 yeter diye düşünüyorum.
Buna uygun bir hazır sistem önerir misiniz? Taksitle alacağız.

R5 7500X3D düşünüyorum. R7 7800X3D olsa çok iyi olur ama denk gelir mi? @Grey @LH44 @Ayhan Dönmez.

Bütçe 55.000 - 60.000 maksimum.

Tek tek toplayın bence, hazır sistemleri inceledim RAM, SSD ve PSU çok kötü çoğunda. İki sistem oluşturuyorum inceleyin hangisi hoşunuza giderse.

Diğer seçenek;

Tek tek toplayın bence, hazır sistemleri inceledim RAM, SSD ve PSU çok kötü çoğunda. İki sistem oluşturuyorum inceleyin hangisi hoşunuza giderse.

Ref = akakce&v=1.48.3

Diğer seçenek;

Hocam emeğinize sağlık ama arkadaşım bu işi yapamaz. Direkt hazır sistem istiyor. 73 kadar çıkarım taksitli fiyatı dedi. Yok mu hiç çözüm? Overclock vs yapacak hali yok.

Buna bir göz atın @Shog unlost sistem özelleştirmesi için, ürünü satan site ile iletişime geçip sorabilirsin.

Hepsiburada premium kartınız varsa oradan da bakarız.

Buna bir göz atın @Shog unlost sistem özelleştirmesi için, ürünü satan site ile iletişime geçip sorabilirsin.

Hepsiburada premium kartınız varsa oradan da bakarız.
Sistem çok güzel ama dediğim gibi arkadaşım toplayamaz üstadım. Gaming.gen baksak?

Sistem çok güzel ama dediğim gibi arkadaşım toplayamaz üstadım. Gaming.gen baksak?

Gaming.Gen.TR'de RAM ve soğutucu olarak güzel seçenekler yok. Parça parça alıp, bilen birisine toplatın, ya da burada konu açsın, birlikte toplayalım. Gaming.Gen.TR dek alırsak, özelleştirme yok, RAM ve soğutucuyu satıp değiştirmeniz gerekli, gereksiz işler yani. AM5 sistem tamamen BIOS ve RAM stabilitesine dayalı, riske girmeyin, her parça tercih ediliyor olsaydı, birçok sistem bulurduk. Mesela bu linkteki sistemin RAM iyi değil, soğutucu idare eder desek bile, bir tık özelleştirme istiyor. Fiyatı da biraz yüksek.

Gaming.Gen.TR'de RAM ve soğutucu olarak güzel seçenekler yok. Parça parça alıp, bilen birisine toplatın, ya da burada konu açsın, birlikte toplayalım. Gaming.Gen.TR dek alırsak, özelleştirme yok, RAM ve soğutucuyu satıp değiştirmeniz gerekli, gereksiz işler yani. AM5 sistem tamamen BIOS ve RAM stabilitesine dayalı, riske girmeyin, her parça tercih ediliyor olsaydı, birçok sistem bulurduk. Mesela bu linkteki sistemin RAM iyi değil, soğutucu idare eder desek bile, bir tık özelleştirme istiyor. Fiyatı da biraz yüksek.

Gerçekten yapabilecek olsa söylerdim. Aynı şehirde değiliz. Anladım, iyi anakart lazım. O zaman ne yapmak gerek hiçbir sitede özelleştirecek hazır sistem bulamaz mıyız, Amazon vs? 840 anakart çık mu sorun yaratır tebiliyorsun?

O zaman ne yapmak gerek hiçbir sitede özelleştirecek hazır sistem bulamaz mıyız?

İncehesap'tan bulunur. Gaming gencesi indirimi ile 69.000 TL'ye falan alınır, stoklar azalıyor, fiyatlar normalin üzerinde. @Shog

840 anakart çık mu sorun yaratır tebiliyorsun?

İlerleyen süreçte değiştirirsiniz. RAM'lerin CL30 olması gerekli, B840 anakart ve A620 anakart aynı sayılır, BIOS menüsü kısıtlı.

Son düzenleme: