Bütçe
60000- 65000

smooth.operator

Çalışkan
Merhaba. Yukarıda belirttiğim bütçede laptop aramaktayım. Önerilerinizi sebepleriyle yazarsanız sevinirim. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu modeli alın. Donanımsal olarak güçlü ve güzel bir laptop. Intel işlemcili olanı da var fakat ben Ryzen öneririm. Ryzen işlemci Intel'e göre daha güçlü ve performanslı.
Hocam bu markanın soğutma ve malzeme kalitesi nasıl pek duymadım kendilerini.

16c 32t işlemciye sahip, intel muadiline göre daha iyi. 64mb l3 cache de kayda değer bir rekabetçi oyun performansı demek.

16c (8 ekonomik 8 performans) 24t bir işlemci. İntel işlemci muadiline göre daha fazla watt çekip daha çok ısınıyor. Gpu olarak daha iyi,

ancak laptoplarda bütün işlerin işlemciden döndüğünü var sayarsak, ben olsam 5060 olan versiyonu alırdım.
Vram konusunda 5070 cihazın daha önde olduğunu unutmayın (12 - 8). Tercihinizi ona göre yapın.

@AbdurrahmanUlaş, islemcisi Ryzen kadar guclu degil ama yine de alinabilir.
onun için de yine bu fiyat skalasında RYZEN 9 5070 cihaz var ancal
@AbdurrahmanUlaş, islemcisi Ryzen kadar guclu degil ama yine de alinabilir.
Onun için de yine daha fazla bir ücret ödeyerek ryzen 9 işkencili 5070 modeli olan R9T Slayer 5 cihaz var. Onunda fiyatına göre çok iyi performansı var onu da tercih edebilirsiniz. Geçen hafta fiyatı 69.999tl iken fiyatı biraz yükselmiş link iletiyorum.

Bilgisayardan kaynaklı bir hata olmuş yorumda kusura bakmayın.