Th3RealKayseriLee
Üstün
Galaxy S25.
2 tane 256gb s25 ultra 138bin tl.Bir telefon için bütçem bu kadar, aileme telefon alacağım. Şu an Samsung A serisi kullanıyorlar ve kasmaya başladı. Değecekse bütçe biraz artabilir, uzun süre kasmadan götürmesini ve kamerasının iyi olmasını istiyorum. Samsung önerirseniz iyi olur.
S25 Ultra, S24 Ultra'dan daha sorunsuz bir cihaz. 24 Ultra'da kumlanma gibi sorunlar mevcuttu.S25 Ultra alacağım, teşekkürler cevap veren herkese. Son olarak, ben S24 Ultra kullanıyorum sorun yok fakat S25 Ultra'nın sorunları var mı?
S25 Ultra alacağım, teşekkürler cevap veren herkese. Son olarak, ben S24 Ultra kullanıyorum sorun yok fakat S25 Ultra'nın sorunları var mı?
S25 Ultra bilmiyorum. Ama 24 Ultra'nın üstü olduğu belli.Kenarlarının sert olmaması daha iyi olur. S25 Ultra nasıl?
S25 Ultra.Bir telefon için bütçem bu kadar, aileme telefon alacağım. Şu an Samsung A serisi kullanıyorlar ve kasmaya başladı. Değecekse bütçe biraz artabilir, uzun süre kasmadan götürmesini ve kamerasının iyi olmasını istiyorum. Samsung önerirseniz iyi olur.