600-650 Bin TL Genç İşi Araba Önerisi

Sokakta en çok gördüğün araba neyse onu al. Öteki türlü pişman olursun. Gençsin heveslisin bu hevesini sanayide tüketme. Başka öneri yapmayacağım, iyi akşamlar.
İyi akşamlar da hocam. Zaten hayata bir kez geliyorum. Güç bela borsa morsa bir şeyler tutturdum. Onda da muhasebeci dayı arabası almıyayım diyorum. İleride mesleğe geçince daha düzlerim zaten.

Asla alınmamalı.
Neden?

Dsg kavrama yedi muhabbeti baymadı artık? Otomatik hangi şanzıman olursa olsun kötü kullanımında sorun olmuyor mu zaten? Napalım edc mi alalım? Ben tercihen bu sebeplerle pek otomatik düşünmüyorum.
Yani benlik sorun yok, "2018" Skoda Octavia Sport kullanan arkadaşım var, 80 binde DSG yedi. İstersen ustasının numarasını alıyım yardımcı olur vakti gelince.

Konu sahibinin dahi saçma arabalar attığını ve tavsiyelere uymadığını düşündüğümden ben takibi bırakıyorum.

İyi akşamlar da hocam. Zaten hayata bir kez geliyorum. Güç bela borsa morsa bir şeyler tutturdum. Onda da muhasebeci dayı arabası almıyayım diyorum. İleride mesleğe geçince daha düzlerim zaten.
2. bir borsa morsa muhabbeti yapman lazım, malum masraflı bir şeyler alacaksın.

Konu sahibinin dahi saçma arabalar attığını ve tavsiyelere uymadığını düşündüğümden ben takibi bırakıyorum.
Hacı ismail kartal Evlatların üşür bu mevsimde nolur bırakma (!) : (
Şakası bir yana beğendiğim 1,5 vtech motorun benzeri bir tane araba attım sadece başka bir ilan da paylaşmadım. İlginç bir yorum : )
Dediğim gibi vag grubu elediğim bir grup değil her öneriye açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…