600-650 Bin TL Genç İşi Araba Önerisi

İlan yorumu ve astra model hakkında aydınlatabilecek var mı?

Aklımda olan modellerden biri hocam zaten. Not aldım onu da.

Fiat Egea'dan şaşma bence temiz olsun istiyorsan tabi. Sanayilerde gezmezsin en azından.

Önden yemiş hiçbir VW araba alınmaz. Radyatörünün hasar yemiş olma ihtimali var.

Alfa Romeo Giulietta
Seat Leon
Renault Clio

Şunların arasında parça ucuzluğu olarak Clio> Seat> Alfa olarak gidiyor.

2-3 tane Golf ilanı baktım hepsi önden yeme veya Ağır hasar kayıtlı koymuşlar. Şuna bak adamlar Ağır hasarlı 2016 bile değil 12 Golfü 650K yazıyorlar. Ne yüzsüz herifler var.

Japon,benzinli,manuel bir araç al. Turbo ve otomatik vitesten uzak dur. Nispeten orta seviyede kilometresi olsun. Görünüş kısmı sana kalmış. Çok güzel görünücek diye de tutulmayan, satamayacağın bir araba alma. i20 de bahsedilmiş, çok kullandım. 1.4 crdi manuel olan iyi duruyor, güzel de kaçıyor ama dizel ve turbolu bir araç öğrenci biri için masraf gibi gözüküyor. i20 alıcaksan eğer 1.4mpi benzin alabilirsin. Biraz da bütçen varsa lpg taktırıp paşalar gibi gezersin. Başta belirttiğim gibi özelliklere sahip japon araç alırsan çok da düşünmen gerekmez. Auris’ler de güzel.2.el Wv uzak dur özellikle otomatik vitesten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…