Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 600-700 TL
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Merhaba.Battlefield 1'de kullanmak üzere uzun ömürlü, yüksek DPI özelliği olan kaliteli fare önerilerinizi bekliyorum.
Bu bütçede sıfır istediğiniz seviyede bir ürün yok.
Yüksek DPI isteğinize uyan tek bu fare var. Ancak Rampage'nin adı bu sektörde giriş seviyesi berbat ürünleri yüzünden kirli. Önermekle risk alamam, sadece örnek olsun diye atıyorum.
İkinci ele açıksanız bazı fareler atabilirim.
7200 DPI ve belli olmayan sensörü var. 7200 DPI günümüzde aşırı yüksek de değil. Ayrıca normalde 118 gram olan fare bazı şeylerinden ötürü 143 grama çıkıyor. Bunu göz ardı edemeyiz, hafif farelerden değil.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Orası doğru da bazılarının rampage alerjisi oluyor diye önermek istemedim(Sensörü saglam olma ihtimali olsa da ne hikmetse çoğu beğenmiyor diye)Merhaba.
Bu bütçede sıfır istediğiniz seviyede bir ürün yok.
Yüksek DPI isteğinize uyan tek bu fare var. Ancak Rampage'nin adı bu sektörde giriş seviyesi berbat ürünleri yüzünden kirli. Önermekle risk alamam, sadece örnek olsun diye atıyorum.
İkinci ele açıksanız bazı fareler atabilirim.
7200 DPI ve belli olmayan sensörü var. 7200 DPI günümüzde aşırı yüksek de değil. Ayrıca normalde 118 gram olan fare bazı şeylerinden ötürü 143 grama çıkıyor. Bunu göz ardı edemeyiz, hafif farelerden değil.