Bütçe
600-750 TL

144

Üstün
Makaleler
1
Merhaba!

Şu aralar kardeşimin i3-2120 işlemcili sistemine ekran kartı arayışındayım ve Sahibinden piyasası İzmir'de düşük bütçede bitik halde. Yakın çevrede hiç yok. Bu yüzden bilgisayarıcılara gideceğim. Valorant açması gerekiyor. Güçsüz ve kasma derdi olmayacak kartlar arıyorum. 1366x768/1440x900 çözünürlüklerinde oynatmalıdır.

Sizlerden bilgisayarcılardan alınabilecek ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum, bütçe en fazla 600-750 TL arasındadır ve HD 4550 ile takas da yapılabilir.

Sizin kardeşinizi dövüp PG ile vs. ürün aldırmanız lazım hocam, tam dayaklık bir kardeşiniz var. Son konuda da aynı derdi yakınmıştınız.

Pg hiç yanaşmıyor hocam. Kaç kere anlattım ama maalesef beyefendinin kargoya güveni yok.

Hocam ürünü beğenmezsen koşulsuz iade hakkın var deneyip test eder beğenmezsede iade daha mantıklı yakın çevrede elden aldığın zaman iade edemezsin karşı tarafa bağlı biraz bence bu mesajı göster bir ona. 650 700 TL'lik kartta sorun olma ihtimalide yüksektir adam zaten ucuz ekran kartı der sonra kardeşin uğrasır bozuk kart ile.

Hocam ürünü beğenmezsen koşulsuz iade hakkın var deneyip test eder beğenmezse de iade daha mantıklı yakın çevrede elden aldığın zaman iade edemezsin karşı tarafa bağlı biraz bence bu mesajı göster bir ona.
Anladım. Bu akşam maç olduğu için anlatmayacağım ama yarın mutlaka iyice anlatırım.

Sizin alma şansınız var ise alın al dene dersiniz kardeşiniz size parayı verir.
Benim var. Ama bizim evdekileri bilgilendirmem gerekiyor. Evde habersiz iş olup bu kargo nereden geldi diye sormasınlar sonra.

Farkındayım, ben ona söylemeden çekin geçin diyorum.
Yaparım. Ama evdekilerin ne olacağı belli olmuyor. Habersiz bir anda kargo gelirse sorgulamaya çalışırlar.

Yaparım. Ama evdekilerin ne olacağı belli olmuyor. Habersiz bir anda kargo gelirse sorgulamaya çalışırlar.
Kargoyu teslim alabilecekleri noktaları oluyor olması lazım. Oradan teslim alıp temiz bi' paketlemeyle eline tutuşturun, caz yaparsa enseye bi' tane şaplak yapıştırın.