Bütçe
600-750 TL
Bunu sundum hocam. Beğenmedi. Kuzende var R7 240. Kasıyor diyordu.

Kargoyu teslim alabilecekleri noktaları oluyor olması lazım. Oradan teslim alıp temiz bi' paketlemeyle eline tutuşturun, caz yaparsa enseye bi' tane şaplak yapıştırın.
Tamam. Yarın denemeye çalışırım.

Denemek yerine yapın derim, kardeş çenesi çekilmez. Kendim o çeneyi çektirtiyorum abime, kendimden biliyorum :rofl: :rofl:
Tamam. Yarın yapayım. Kardeşim değil aslında olay. Ailem. Çok uzak yerlerden almamı istemiyorlar engel durumum nedeniyle.

Hocam kasma sebebi işlemcisel olabilir ben 1030la da oynadım işlemcim iyiydi kasma derdim çok olmadı işlemci değişebilirseniz ona bir yöneltin kendisini.
Benim değil o sistem. i5 650 var 1080p'de kasıyor diyordu kuzen.

Tamam. Yarın yapayım. Kardeşim değil aslında olay. Ailem. Çok uzak yerlerden almamı istemiyorlar engel durumum nedeniyle.

Benim değil o sistem. i5 650 var 1080P'de kasıyor diyordu kuzen.

Şu anki sistemiyle beraber 1280x960'dan üstüne çıkılmamalı bence FPS kasmasın istiyorsa ve tüm ayarlar düşük anca. Kart alsanız bile 650 700 TL'ye senaryo bu.

Şu anki sistemiyle beraber 1280x960'dan üstüne çıkılmamalı bence FPS kasmasın istiyorsa ve tüm ayarlar düşük anca. Kart alsanız bile 650 700 TL'ye senaryo bu.
i3 2120 ve HD 4830 var şu anki sistemim kardeşimin. Valorant açmadığı için ekran kartı değiştireceğiz. Bahsettiğin sistem için de söylerim kuzene, teşekkürler!

i3 2120 ve HD 4830 var şu anki sistemim kardeşimin. Valorant açmadığı için ekran kartı değiştireceğiz. Bahsettiğin sistem için de söylerim kuzene, teşekkürler!

Şimdi internette arattım 3 sene önce falan 40 ile 70 arası FPS veriyormuş şu an biraz daha kısılmıştır yeni oyun motoru skiller vs 40-50 arası FPS alır tahminimce.