Bütçe
$600,00

PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, Steam'de istek listemdeki hemen hemen tüm oyunları almak istiyorum. Steam'de ne var ne yok almayı düşünüyorum. Sizce Steam'e 600 dolar atılır mı? Değer mi? İstek listemde 200 tane oyun var.
Hesabım bu: Steam Topluluğu :: GOD OF WAR

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Steam'de istek listemdeki hemen hemen tüm oyunları almak istiyorum. Steam'de ne var ne yok almayı düşünüyorum. Sizce Steam'e 600 dolar atılır mı? Değer mi? İstek listemde 200 tane oyun var.
Hesabım bu: Steam Topluluğu :: GOD OF WAR

Bir anda bütün oyunları alırsanız 'doygunluk'a ulaşırsınız ve muhtemelen çoğunu oynamadan bıkarsınız. Tek tek almanızı öneririm. Veya önce kesin merak ettiklerinizi.

Bir anda bütün oyunları alırsanız 'doygunluk'a ulaşırsınız ve muhtemelen çoğunu oynamadan bıkarsınız. Tek tek almanızı öneririm. Veya önce kesin merak ettiklerinizi.

Anladım hocam, teşekkür ederim. Peki, istek listemden şu anlık alma, ileride alırsın dediğiniz oyun var mıdır?

Battı balık yan gider. Hesabınıza bakınca halihazırda paranız var gibi duruyor. Alın, en kötü torununuz oynar.

Bir anda bütün oyunları alırsanız 'doygunluk'a ulaşırsınız ve muhtemelen çoğunu oynamadan bıkarsınız.
Zaten daha önce öyle yapmış. Sahip olduğu "düzgün" oyunlarda oynama süresi çok az.

Battı balık yan gider. Hesabınıza bakınca halihazırda paranız var gibi duruyor. Alın, en kötü torununuz oynar.

Zaten daha önce öyle yapmış. Sahip olduğu "düzgün" oyunlarda oynama süresi çok az.
Mesela hangi oyunda çok az hocam cyberpunk 2077 130 saat oynadım %100 ledim daha napiyim:D

Sırf indirim var diye oynamayacağın oyunları alma. Birkaç tane al. Zaten sonraki indirime kadar bitiremezsin muhtemelen.

Valla hocam şu ana kadar daha oynamadığım oyunları almadım ben HAFTALIK EN AZ 2-3 tane oyun bitiriyorum bunları göz önünde tutunca baya alasım geliyor :D

Son düzenleme:
Mesela hangi oyunda çok az hocam?
Sayacağım oyunların çoğunu oynamadım. How Long to Beat sürelerine bakmak uzun sürecektir, yapmayacağım. Az oynadığınızı düşündüğüm tüm oyunlar bunlar değil.

AC3. En ufak yan iş yapılmamış gibi, özellikle de 1'e kıyasla.
FH4.
AC Revelations.
GTA 5.
Witcher 3.
Mirror's Edge Catalyst.
Mirror's Edge.

Daha fazla yazacağımı düşünmüştüm ama oynanış süresi nispeten kısa gibi duran şeyler bayağı varmış aslında. Yine de atıyorum çoğu insanın sadece ana hikayeyi 10 saat civarı bitirdiği oyunlar 7-8 saat oynanmış.

2 saatin altında çok güzel oyunlar var. Adamlar saat yazmayı bırakıp dakika yazmış. Şöyle şeylere para verip oynamasam vicdanım sızlar.

Mortal Kombat X %80 indirimle 4 dolar ve 88 dakika oynamışsınız. Ülkede 88 dakika taş taşıyıp karşılığında 4 dolar alamayan tonla kişi var. Kira, mutfak, faturalar vb. şeyler çıkınca cebimde kalan para 88 dakikada 4 dolardan daha az.

NFS Rivals almışsınız adam akıllı oynamamışsınız.
Most Wanted 2012 3 dakika.
AC oyunlarını seviyor gibisiniz. AC Valhalla alıp açmamışsınız.
ATS, ETS2, Borderlands 2 ve 3, Dirt Rally 2.0, Portal 1 ve 2, tonla Prince of Persia, RDR2, tonla Resident Evil, Far Cry 1, 2, 3, 4, 5, 6, New Dawn, Primal, Blod Dragon...