Bütçe
$600,00
Mirror's Edge Catalyst.
Mirror's Edge.

Bu iki oyun bitti hocam o oyunların süresi çok kısa

GTA 5'te daha story modunu oynamaya vaktim olmadı ya :D

Witcher 3 de oynamıştım sıkılıp bırakmıştım ama tekrardan başlayacağım.

FH4 de eskiden almıştım oynarım diye 5 çıkınca 5'i aldım çok fazla 5 oynadım diye 4'e girmedim.

Her şeyi alma, oynayamayacaksın zaten; ben aldım, hala ödüyorum kredi kartına.
Hala borç mu var hocam ne yaptınız ne aldınız merak ettim hesabınızı

10 saat civarı bitirdiği oyunlar 7-8 saat oynanmış.

Ben her oyunu Speed run şeklinde oynuyorum bu da kanıt olarak atabilirim 114 saatte yan görevler aklınıza gelebilecek her şey %100 yaptım Assassin's Creed Odyssey de.

O ne hocam vay maşAllah ne yaptınız :)

Assassin's Creed Valhalla alıp açmamışsınız.

Assassin's Creed Valhalla çok uzun süren bir oyun o yüzden daha başlamadım ona.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-04-01 224532.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-01 224532.webp
    178,4 KB · Görüntüleme: 28
Ven her oyunu sperd rum şeklinde oynuyorum bu da kanıt olarak atabilirim 114 saatte yan görevler aklınıza gelebilecek her şey %100LED'im Assassin's Creed Odyssey de.

O ne hocam vay maşaallah ne yaptınız :)

Hocam iade ettiğim oyunlar da var. Oynamayacağım oyunu almıyorum artık. Çünkü güzelmiş deyip aldığım bütün oyunları oynamadım. Boş boş harcama yaptım. Şimdi de eşek gibi ödüyorum.

Merhaba arkadaşlar, Steam'de istek listemdeki hemen hemen tüm oyunları almak istiyorum. Steam'de ne var ne yok almayı düşünüyorum. Sizce Steam'e 600 dolar atılır mı? Değer mi? İstek listemde 200 tane oyun var.
Hesabım bu: Steam Topluluğu :: GOD OF WAR
Aynısını yaptım
Merhaba arkadaşlar, Steam'de istek listemdeki hemen hemen tüm oyunları almak istiyorum. Steam'de ne var ne yok almayı düşünüyorum. Sizce Steam'e 600 dolar atılır mı? Değer mi? İstek listemde 200 tane oyun var.
Hesabım bu: Steam Topluluğu :: GOD OF WAR
Bu tamamen sana bağlı hepsini tek tek oynarım dersen al ben şunları aldım mesela toplu halde 2 ayda 7 adedini bitirdim. Ama mantıksız olan yönleri de var mesela sen hepsini oynayana kadar aldıkların daha çok indirime giriyor ya da bazı oyunlarsa sistemin özelinde eğer amd ise optimizasyon sorunları olabiliyor bazı oyunlar oynanmaz hale bile gelebiliyor stutterdan tek tek alıp kontrol edince bu olmaz mesela. Karar verirken bunları da göz önünde bulundurursanız iyi olur.

Dosya Ekleri

• file_00000000fd6871fb85a001e2078d7e11.webp
    file_00000000fd6871fb85a001e2078d7e11.webp
    1,6 MB · Görüntüleme: 27
Hocam iade ettiğim oyunlar da var. Oynamayacağım oyunu almıyorum artık. Çünkü güzelmiş deyip aldığım bütün oyunları oynamadım. Boş boş harcama yaptım. Şimdi de eşek gibi ödüyorum.

Ne kadar ödeme yaptınız hocam benim hesap değeri nedir benim şu anlık 2 bin dolar.
Buradan bakıkıyor.

Aynısını yaptım.
Bu tamamen sana bağlı hepsini tek tek oynarım dersen al ben şunları aldım mesela toplu halde 2 ayda 7 adedini bitirdim. Ama mantıksız olan yönleri de var mesela sen hepsini oynayana kadar aldıkların daha çok indirime giriyor ya da bazı oyunlarsa sistemin özelinde eğer AMD ise optimizasyon sorunları olabiliyor bazı oyunlar oynanmaz hale bile gelebiliyor stutterdan tek tek alıp kontrol edince bu olmaz mesela. Karar verirken bunları da göz önünde bulundurursanız iyi olur.

2 ayda 7 adet mi :şaşırmış: ben haftalık az 2-3 tane bitiriyorum gerçekten ben deli oynuyorum demek ki. Evet o indirim olayını suicide Squad kill the justice League oyununda yaşadım ben 20 dolara aldım yaz indiriminde 2-3 hafta sonra %90 indirime girdi 3 dolar oldu :(

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-06-30-00-13-02-945_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-06-30-00-13-02-945_com.android.chrome.webp
    665,2 KB · Görüntüleme: 24
Ne kadar ödeme yaptınız hocam benim hesap değeri nedir benim şu anlık 2 bin dolar.
Buradan bakıkıyor.

2 ayda 7 adet mi :şaşırmış: ben haftalık az 2-3 tane bitiriyorum gerçekten ben deli oynuyorum demek ki. Evet o indirim olayını suicide Squad kill the justice League oyununda yaşadım ben 20 dolara aldım yaz indiriminde 2-3 hafta sonra %90 indirime girdi 3 dolar oldu :(
Hogwards legacy aldım bedava oldu mesela hatta epic gamesin bedava verdiği the callisto protocolu unutup gidip steamdan tekrar almıştım falan filan.

Hogwards legacy aldım bedava oldu mesela hatta epic gamesin bedava verdiği the callisto protocolu unutup gidip steamdan tekrar almıştım falan filan.
Alan wake 2 aldım ne ayarı yaparsam yapayım hiçbir şekilde sürekli olan stutter düzelmedi amd sistemlerde asla düzgün çalışmıyor mesela orada da param çöp oldu.

Hogwards Legacy aldım bedava oldu mesela hatta Epic Games'in bedava verdiği the Callisto Protocol'u unutup gidip Steam'den tekrar almıştım falan filan.

Alan Wake 2 aldım ne ayarı yaparsam yapayım hiçbir şekilde sürekli olan stutter düzelmesi AMD sistemlerde asla düzgün çalışmıyor mesela orada da param çöp oldu.

AMD pişmanlıktır :( bende bu durumlardan sıkılıp RX 7900 XTX satıp RTX 5080 geçtim şu anda.

Hepsini nasil oynayacaksiniz diye dusundum :D Bazılarını sevmezseniz boşa gidebilir. Ben belki sevmem diye The Binding of Isaac almadım o derece.