Bütçem yok denebilir ama 600 TL'yi çok aşmazsa iyi olur. Barracuda kötü diyorlar. Oyunları depolamak için kullanacağım WD blue 750TL alabilmem zor biraz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 600 TL
500GB M.2 SSD var sadece can çekişiyorum ancak sorun yaşayacaksam hiç almasam daha iyi galiba.
DeadlyMania7 52
Bilgin
Bütçem yok denebilir ama 600 TL'yi çok aşmazsa iyi olur. Barracuda kötü diyorlar. Oyunları depolamak için kullanacağım WD blue 750TL alabilmem zor biraz.
WD blue 1 TB'lık diskini kullanıyorum. Bekleyip onu almanı öneririm. Oyunlarda yükleme ekranını birkaç saniye daha fazla bekliyorsun o kadar.
Hydrogen
Uzman
WD blue 1 TB'lık diskini kullanıyorum. Bekleyip onu almanı öneririm. Oyunlarda yükleme ekranını birkaç saniye daha fazla bekliyorsun o kadar.
Sisteme göre fazla FPS dropları yaşanabilir.
DeadlyMania7 52
Bilgin
Maksimum 2 bilemedin 5 FPS'lik bir kayıp oluşur. O da çok fark edilebilecek bir şey değil.
Hydrogen
Uzman
Maksimum 2 bilemedin 5 FPS'lik bir kayıp oluşur. O da çok fark edilebilecek bir şey değil.
FPS kaybından bahsetmiyorum oyunu oynatmayacak derecede drop yaşanabiliyor daha yakın zamanda başıma geldi.
DeadlyMania7 52
Bilgin
FPS kaybından bahsetmiyorum oyunu oynatmayacak derecede drop yaşanabiliyor daha yakın zamanda başıma geldi.
Öyle bir durum varsa diskteki bad sectorlerden kaynaklıdır. 1 TB'lık diskimin güncelde %70 civarı dolu oyunlarda bir kere bile drop yemedim. Bütün yüklü oyunları da güncel olarak oynuyorum.
Hydrogen
Uzman
Öyle bir durum varsa diskteki bad sectorlerden kaynaklıdır. 1 TB'lık diskimin güncelde %70 civarı dolu oyunlarda bir kere bile drop yemedim. Bütün yüklü oyunları da güncel olarak oynuyorum.
Bad sector olmadığına eminim 0 HDD kullandım ve başka HDD'ler ile de denedim. Sisteme bağlı gerçekleşiyor bahsettiğim sorun.
WD blue 1 TB'lık diskini kullanıyorum. Bekleyip onu almanı öneririm.
Neredeyse 2000 liraya yakın fiyatta olan WD10EZEX'in 600 liraya düşmesini mi bekliyorsun?
O disk yerine bunu öneriyorum:
Yeni konular
-
-
-
-
-
NB H100 monitör tutacağının kolu hareket etmiyor
- serhatmorgan
-
-
-