Bütçe
600 TL
Steam'den veya Epic'ten almanıza gerek yok çok pahalılar çünkü. Kendi uygulamasında HOLIDAY kodu ile bayağı güzel bir indirim veriyor. Origins + Odyssey'in Full DLC'li paketli versiyonları 380TL falan ediyor. Origins yerine Valhalla tercih edecekseniz de aşağı yukarı aynı fiyat olur, şimdiden iyi oyunlar.

Seçtiğin diyaloglar hikayenin gidişatını etkilemiyor o yüzden pek bir artısı yok.

Yani şimdi oyunun 9 farklı sonu var mış. Hani bu kadar sonu olması da "hikayenin gidişatını" etkilediğinin yeteri kadar göstergesi değil mi?

Screenshot_377.webp

Screenshot_378.webp

Veya hani başka bir şey mi demek istedin acaba? Ben de Baldur's Gate 3 kadar bir şey beklemiyorum da yani gene de bu da fena değil :)

Steam'den veya Epic'ten almanıza gerek yok çok pahalılar çünkü. Kendi uygulamasında HOLIDAY kodu ile bayağı güzel bir indirim veriyor. Origins + Odyssey'in Full DLC'li paketli versiyonları 380TL falan ediyor. Origins yerine Valhalla tercih edecekseniz de aşağı yukarı aynı fiyat olur, şimdiden iyi oyunlar.

O kadar çok fark var mıymış vay be 🥺Dün mesajı görmedim uykulu gözlerle pardon. Bilgilendirme için sağ olasın.

Son düzenleyen: Moderatör: