herousta26 1

Uzman
Merhabalar. Steam'de iyi bir indirim aldı, sizce alınır mı? Hem filmden ötürü biraz seveceğimi düşünüyorum. Direkt bir şekilde hiç AC oynamamış biri olan ben bu oyuna direkt başlasa sıkıntı çıkar mı? Sanırsam hikaye bağımsızmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Steam'de iyi bir indirim aldı, sizce alınır mı? Hem filmden ötürü biraz seveceğimi düşünüyorum. Direkt bir şekilde hiç AC oynamamış biri olan ben bu oyuna direkt başlasa sıkıntı çıkar mı? Sanırsam hikaye bağımsızmış.
Evet oynanır, tabii hangi açıdan sorduğunuza bağlı ama hikaye olarak bağımsızlar.

Assassin's Creed evreninin kronolojik olarak en eski tarihte geçen hikayesi Odyssey oyunundadır. Bana kalırsa Odyssey'den başlayarak en iyisini yapmış olursunuz. Sadece Animus kısmı biraz karışabilir.

Eğer severseniz kronolojik olarak diğer oyunlara da devam edebilirsiniz.

Her oyunun kendi ana hikayesi vardır ve yeni karakterlere odaklanır. Bu yüzden sorun yaşamazsınız. AC oyunlarının en büyük sıkıcılığı bana kalırsa Animus olayları. Hikayeyi anlatırken daha da berbat hale getiriyorlar. Hiç oynamadıysanız Black Flag IV benim favori oyunumdur. Şu sıralar görsel düzenlenmiş hali yayımlandı fakat kalbimde yatan eski oyunlardan biri olarak kalacaktır.

Yarın bir gün tüm AC oyunlarını oynama isteği gelirse ilk deneyim modern mekanikler üzerine olduğu için eski AC oyunlarını oynama isteği kaçabilir, Unity ve Syndicate oynadıktan sonra AC 2 oldukça yavan gelmiştir mesela. Sırf bu yüzden oynayamam AC 2'yi.