Detaylar
Kim cevapladı?Xenome
Başarılı
Hikaye olarak herhangi bir bağlantı yok. Lore olarak tabii ki bağlantı var. Piece of Eden, Brotherhood vs. ikisini de farklı zamanlarda %100 bitiren biri olarak söylüyorum. Hangisini oynarsan oyna diğerine başladığında oynamak istemeyeceksin ^^ Oynanışı ve oyun içeriği o kadar aynı ki..
PC Uzmanı
Başarılı
Origins, sonra Odyssey. Sırası bu şekilde. Odyssey muazzam bir oyun haberin olsun.![]()
Teşekkür ederim hocam bende çok etkilindim oyundan bayağı iyi gözüküyor
Farid
Uzman
Hikaye olarak hiçbir bağlantıları yok. İkisi de kendi hikayesine sahip mitoloji oyunları ve farklı yüzyıllarda geçiyorlar. Çıkış şeklinde yani Origins sonra da Odyssey olarak oynayabilirsiniz veya tam tersi. DLC'leri de öneririm, iki oyuna da yenilik katıyor.
- Makaleler
- 1
Bence önce Origins oyna. Ben Odyssey'i bitirip Origins girdikten sonra mekanik olarak bir takım gerilikleri hissettiğim için oynayasım gelmemişti. Önce Origins'e alışırsan Odyssey sonradan lütuf falan gibi gelir oynayış olarak. Bu arada üstte dendiği üzere DLC'ler önemli. Mesela ben Steam üzerinde Odyssey DLC'leri çok pahalı olduğu için oynayamadım. İndirimde Full paket olarak yakalarsan yapıştır.
Son düzenleme:
DracheN
Başarılı
En doğru yorum oynanışla ilgili.Bence önce Origins oyna. Ben Odyssey'i bitirip Origins girdikten sonra mekanik olarak bir takım gerilikleri hissettiğim için oynayasım gelmemişti. Önce Origins'e alışırsan Odyssey sonradan lütuf falan gibi gelir oynayış olarak. Üstte dendiği üzere DLC'ler önemli bu arada. Oynayamadım mesela ben Steam üzerinde Odyssey DLC'leri çok pahalı olduğu için. İndirimde Full paket olarak yakalarsan yapıştır.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-