PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, iki oyundan hangisine daha önce girmem gerekli? Hikaye olarak bağlanıtıları var mı, hangisini daha önce oynamalıyım?

Hikaye olarak herhangi bir bağlantı yok. Lore olarak tabii ki bağlantı var. Piece of Eden, Brotherhood vs. ikisini de farklı zamanlarda %100 bitiren biri olarak söylüyorum. Hangisini oynarsan oyna diğerine başladığında oynamak istemeyeceksin ^^ Oynanışı ve oyun içeriği o kadar aynı ki..

Hikaye olarak hiçbir bağlantıları yok. İkisi de kendi hikayesine sahip mitoloji oyunları ve farklı yüzyıllarda geçiyorlar. Çıkış şeklinde yani Origins sonra da Odyssey olarak oynayabilirsiniz veya tam tersi. DLC'leri de öneririm, iki oyuna da yenilik katıyor.

Ben hep sıralamaya göre oynadım, güzel hissettirdi hatta Odyysey bittiğinde bu ekranı görüyorsun. Farid'e katılıyorum, DLC'ler bayağı oyunu farklı seviyeye getiriyor. 181 saat gömdüm, hiç pişman değilim. :)

20260129223956_1.webp

1772138904878.webp

Bence önce Origins oyna. Ben Odyssey'i bitirip Origins girdikten sonra mekanik olarak bir takım gerilikleri hissettiğim için oynayasım gelmemişti. Önce Origins'e alışırsan Odyssey sonradan lütuf falan gibi gelir oynayış olarak. Bu arada üstte dendiği üzere DLC'ler önemli. Mesela ben Steam üzerinde Odyssey DLC'leri çok pahalı olduğu için oynayamadım. İndirimde Full paket olarak yakalarsan yapıştır.

Son düzenleme:
Bence önce Origins oyna. Ben Odyssey'i bitirip Origins girdikten sonra mekanik olarak bir takım gerilikleri hissettiğim için oynayasım gelmemişti. Önce Origins'e alışırsan Odyssey sonradan lütuf falan gibi gelir oynayış olarak. Üstte dendiği üzere DLC'ler önemli bu arada. Oynayamadım mesela ben Steam üzerinde Odyssey DLC'leri çok pahalı olduğu için. İndirimde Full paket olarak yakalarsan yapıştır.
En doğru yorum oynanışla ilgili.