Merhaba arkadaşlar, Rampage Xenith Pro mouseu aldım ama kullandığım mouse pad piyasa malı standart bir ürün. Arkadaşımda Wraith Spirit of Aim Pro var çok hoşuma gitti ama pahalı geldi. Biraz araştırdım net bilgiler bulamadım. Sadece pahalı ürünler mi kaliteli, F/P ürünler yok mu? Hawk Skull 90x40 mouse pad nasıldır? Yüzeyi kaygan, sürtünmesi en az olan ama ince hassas hareketlerde tepki veren bir mouse pad önerinizi bekliyorum. Control ve Speed mouse pad aralarında ne farklar var, mouse pad seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, Rampage Xenith Pro mouseu aldım ama kullandığım mouse pad piyasa malı standart bir ürün. Arkadaşımda Wraith Spirit of Aim Pro var çok hoşuma gitti ama pahalı geldi. Biraz araştırdım net bilgiler bulamadım. Sadece pahalı ürünler mi kaliteli, F/P ürünler yok mu? Hawk Skull 90x40 mouse pad nasıldır? Yüzeyi kaygan, sürtünmesi en az olan ama ince hassas hareketlerde tepki veren bir mouse pad önerinizi bekliyorum. Control ve Speed mouse pad aralarında ne farklar var, mouse pad seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
O kadar çok para vermek istemiyorum istesem de çıkamam 90x40 bana daha uygun geliyor kullanım açısından masam geniş 90x40 ebatlarında bir öneriniz olur mu acaba?
O kadar çok para vermek istemiyorum istesem de çıkamam 90x40 bana daha uygun geliyor kullanım açısından masam geniş 90x40 ebatlarında bir öneriniz olur mu acaba?
Adı üzerinde, Control mouse pad üzerinde fareye daha kolay hakim olabilirsiniz. Speed mouse padlerde ise daha kaygan olduğundan Control'e göre daha hızlı tepki verebilirsiniz. Burada seçim sizin oyun tarzınıza göre olmalı.
Bütçe belirtmediğiniz için şöyle bir ürün bırakıyorum. Fiyat performans açısından memnun eder.
İsteyince çıkabileceğiniz bütçeyi yazsanız daha iyi olmaz mı sizce de?
Adı üzerinde, Control mouse pad üzerinde fareye daha kolay hakim olabilirsiniz. Speed mouse padlerde ise daha kaygan olduğundan Control'e göre daha hızlı tepki verebilirsiniz. Burada seçim sizin oyun tarzınıza göre olmalı.
Bütçe belirtmediğiniz için şöyle bir ürün bırakıyorum. Fiyat performans açısından memn.
İsteyince çıkabileceğiniz bütçeyi yazsanız daha iyi olmaz mı sizce de?
Bütçe belirtmediğiniz için şöyle bir ürün bırakıyorum. Fiyat performans açısından memnun eder.
Malzeme güzel duruyor, RGB klavyenin her yerinde. Ölçtüm, klavye tam boy olduğundan 90x40 ideal diye düşünüyorum. Rampage Hydra R7 klavye yaklaşık 45 cm, fare için 45x40 alan kalıyor, ihtiyacıma göre de klavyeyi konumlandırırım, 80x30 yetersiz gibi geldi.
Merhaba arkadaşlar, Rampage xenith Pro fareyi aldım ama kullandığım mouse pad piyasa malı standart bir ürün. Arkadaşımda Wraith spirit of aim Pro var çok hoşuma gitti ama pahalı geldi. Biraz araştırdım net bilgiler bulamadım. Sadece pahalı ürünler mi kaliteli, F/P ürünler yok mu? Hawk skull 90x40 mouse pad nasıldır? Yüzeyi kaygan, sürtünmesi en az olan ama ince hassas hareketlerde tepki veren bir mouse pad önerinizi bekliyorum. Control ve Speed mouse pad aralarında ne farklar var, mouse pad seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.