Excalibur

Uzman
Merhaba arkadaşlar, Rampage Xenith Pro mouseu aldım ama kullandığım mouse pad piyasa malı standart bir ürün. Arkadaşımda Wraith Spirit of Aim Pro var çok hoşuma gitti ama pahalı geldi. Biraz araştırdım net bilgiler bulamadım. Sadece pahalı ürünler mi kaliteli, F/P ürünler yok mu? Hawk Skull 90x40 mouse pad nasıldır? Yüzeyi kaygan, sürtünmesi en az olan ama ince hassas hareketlerde tepki veren bir mouse pad önerinizi bekliyorum. Control ve Speed mouse pad aralarında ne farklar var, mouse pad seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Rampage Xenith Pro mouseu aldım ama kullandığım mouse pad piyasa malı standart bir ürün. Arkadaşımda Wraith Spirit of Aim Pro var çok hoşuma gitti ama pahalı geldi. Biraz araştırdım net bilgiler bulamadım. Sadece pahalı ürünler mi kaliteli, F/P ürünler yok mu? Hawk Skull 90x40 mouse pad nasıldır? Yüzeyi kaygan, sürtünmesi en az olan ama ince hassas hareketlerde tepki veren bir mouse pad önerinizi bekliyorum. Control ve Speed mouse pad aralarında ne farklar var, mouse pad seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Spirit of Aim'in düz hâli daha mantıklı F/P açısından bence.

O kadar çok para vermek istemiyorum istesem de çıkamam.

İsteyince çıkabileceğiniz bütçeyi yazsanız daha iyi olmaz mı sizce de?

Control ve Speed mouse pad aralarında ne farklar var mouse pad seçerken nelere dikkat etmeliyiz bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Adı üzerinde, Control mouse pad üzerinde fareye daha kolay hakim olabilirsiniz. Speed mouse padlerde ise daha kaygan olduğundan Control'e göre daha hızlı tepki verebilirsiniz. Burada seçim sizin oyun tarzınıza göre olmalı.

Bütçe belirtmediğiniz için şöyle bir ürün bırakıyorum. Fiyat performans açısından memnun eder.

Al bunu geç ya, devir RGB devri.

Adı üzerinde, Control mouse pad üzerinde fareye daha kolay hakim olabilirsiniz. Speed mouse padlerde ise daha kaygan olduğundan Control'e göre daha hızlı tepki verebilirsiniz. Burada seçim sizin oyun tarzınıza göre olmalı.

Bütçe belirtmediğiniz için şöyle bir ürün bırakıyorum. Fiyat performans açısından memn.

Bütçe belirtmediğiniz için şöyle bir ürün bırakıyorum. Fiyat performans açısından memnun eder.

Fiyat olarak maks 600 TL düşünüyorum. Farklı önerileriniz varsa bekliyorum.

Malzeme güzel duruyor, RGB klavyenin her yerinde. Ölçtüm, klavye tam boy olduğundan 90x40 ideal diye düşünüyorum. Rampage Hydra R7 klavye yaklaşık 45 cm, fare için 45x40 alan kalıyor, ihtiyacıma göre de klavyeyi konumlandırırım, 80x30 yetersiz gibi geldi.

Jungle maze.

Merhaba arkadaşlar, Rampage xenith Pro fareyi aldım ama kullandığım mouse pad piyasa malı standart bir ürün. Arkadaşımda Wraith spirit of aim Pro var çok hoşuma gitti ama pahalı geldi. Biraz araştırdım net bilgiler bulamadım. Sadece pahalı ürünler mi kaliteli, F/P ürünler yok mu? Hawk skull 90x40 mouse pad nasıldır? Yüzeyi kaygan, sürtünmesi en az olan ama ince hassas hareketlerde tepki veren bir mouse pad önerinizi bekliyorum. Control ve Speed mouse pad aralarında ne farklar var, mouse pad seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

600 liraya Speed Control mousepadlar yok.