Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 600 TL
Batuşş
Uzman
Fazla leş bir model ya. Fiyatını hiç hak etmiyor. Claws alacağım muhtemelen.
Kronik sorunlu bir model g203, sonra bir sorun çıkar, hiç uğraşamam.
ryz
Uzman
Bütçe artarsa Rival 3 veya Prime alın hocam o zaman. O bütçedeki mouselar çok dayanmaz.Fazla leş bir model ya. Fiyatını hiç hak etmiyor. Claw's alacağım muhtemelen.
Batuşş
Uzman
Bloody farem var 6-7 ay oldu alalı memnunum. Aldığım model de Bloody ES5.
Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 3'te kronik hocam. Her 3'ünden birinde LoD sorunu çıkıyor. Prime güzel ama.Bütçe artarsa Rival 3 veya Prime alın hocam o zaman. O bütçedeki mouselar çok dayanmaz.
Sen memnunsun diye ürün dandik olmaktan çıkmıyor. Salladığım yok. MCU ve sensör bilgisi paylaş bakalım, o zaman tartışalım. Evde 7 senelik Rampage mouse var, sorunsuz çalışıyor. O zaman Rampage önerelim konularda. Konuyu meşgul etmeyiniz lütfen.
@Toby Fox Kaan sen ne önerirsin? Fazla beklenti yok. Sorunsuz kullansın yeter. Claw's alıp geçeyim diyorum. Valorant ve Minecraft'ta takılsın yeter.
ryz
Uzman
Rival 3 ben dahil 7 kişi kullanıyoruz hiçbirinde LoD sorunu çıkmadı. Prime+ kötüdür veya onu almayın demiyorum. Tercih sizde.Rival 3'te kronik hocam. Her 3'ünden birinde Lod sorunu çıkıyor. Prime güzel ama.
Ben aktif Scyrox V8 kullanıyorum ancak Rival 3'ü 2.5 sene kullandım.
Rival 3'te kronik hocam. Her 3'ünden birinde lod sorunu çıkıyor. Prime güzel ama.
Sen memnunsun diye ürün dandik olmaktan çıkmıyor. Salladığım yok. Mcu ve sensör bilgisi paylaş bakalım, o zaman tartışalım. Evde 7 senelik Rampage mouse var, sorunsuz çalışıyor. O zaman Rampage önerelim konularda. Konuyu meşgul etmeyiniz lütfen.
@Toby Fox Kaan sen ne önerirsin? Fazla beklenti yok. Sorunsuz kullansın yeter. Claws alıp geçeyim diyorum. Valorant ve Minecraft'ta takılsın yeter.
Rival 3 ben de kullanıyorum bende de hala bir sorun çıkmadı. Ve memnunum.