Bütçe
600 TL
Rival 3 ben dahil 7 kişi kullanıyoruz hiçbirinde Lod sorunu çıkmadı. Prime+ kötüdür veya onu almayın demiyorum. Tercih sizde.
Doğrudur hocam fakat Reddit'te falan bir ton konu var. Bilinen bir sorun zaten bu, size denk gelmemiş olabilir. Prime+ almak daha iyi olacak sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim oyun için kullanacak. Marka, tutuş şekli fark etmez. Eli yüzü düzgün bir model var mıdır bu bütçede? En kötü ihtimal bütçe arttırıp SteelSeries Prime+ alacağım.
@14925 fehmi sen claw's Nova V1 kullanıyordun, memnun musun hâlâ?

Hocam zamanında kullandım HP M160 öneririm yazılımı yok ama kullandığım zaman sevmiştim.

Rival 3 kullanıyorum(Rival 300 kullandığımı sanıyordum bayağıdır, kutuları karıştırırken Rival 3 olduğunu anladım arkadaşın. Hiç dikkat etmemişim.)
LoD sorununu ben de yaşıyorum aralıklı olarak, SS Gear'ı kaldırınca düzeldi ama gene de hissedilir bir sorun.

Rival 3 kullanıyorum(Rival 300 kullandığımı sanıyordum bayağıdır, kutuları karıştırırken Rival 3 olduğunu anladım arkadaşın. Hiç dikkat etmemişim.)
LoD sorununu ben de yaşıyorum aralıklı olarak, SS Gear'ı kaldırınca düzeldi ama gene de hissedilir bir sorun.
Claws alacağım. Yeterli ona üst düzeye gerek yok zaten.