Sizin alacağınız claws kaç gram bilmiyorum ama benim ki 150gram değil onu biliyorum mouse gayet hafif siz istediğinizi seçin. Tuğla olmasın ama.150 gram ağırlığı var. 10 yaşında çocuk kolu falan kırılır tuğla gibi bir mouse. Claws alıp geçiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 600 TL
SF26
Üstün
150 değil 110 gram ağırlığı var.150 gram ağırlığı var. 10 yaşında çocuk kolu falan kırılır tuğla gibi bir mouse. Claws alıp geçiyorum.
VXE R1 kullansanız tüy falan sanarsınız siz o zaman.Sizin alacağınız claws kaç gram bilmiyorum ama benim ki 150gram değil onu biliyorum mouse gayet hafif siz istediğinizi seçin. Tuğla olmasın ama.
Hocam benim eller büyük bu rampage bile bana bazen küçük geliyor o yüzden hafif olması normal. Birde ben fazla hafif sevmiyorum bunu aceleyle alıp geçmiştim incelemeden. Bana kalsa logitech g502 alırdım.150 değil 110 gram ağırlığı var.
VXE R1 kullansanız tüy falan sanarsınız siz o zaman.
SF26
Üstün
Elinizin büyük olmasıyla hafifliğin bir alakası olmadığı kanaatindeyim.Hocam benim eller büyük bu rampage bile bana bazen küçük geliyor o yüzden hafif olması normal. Birde ben fazla hafif sevmiyorum bunu aceleyle alıp geçmiştim incelemeden. Bana kalsa logitech g502 alırdım.
Haklısınız. Ama hissettirdiği ağırlık bana hafif geliyor diye düzeltelim.Elinizin büyük olmasıyla hafifliğin bir alakası olmadığı kanaatindeyim.
Evet öyleymiş, yine de fazla. Claws'ı iptal edip Steelseries prime+ sipariş geçtim. Biraz daha garanti olsun hesabı.
Altındaki ekran CW yapabiliyor, başka bir sorunu yok. O da şans.Onun sorunu vardı sanırım ama emin değilim. @Toby Fox var mıydı sorunu?
Sanırım çözüldü o son üretimlerinde. 4 gün önce arkadaşım aldı ve hiçbir ses yok diyor. Şikayet eden de görmedim hiç uzun zamandır.Altındaki ekran CW yapabiliyor, başka bir sorunu yok. O da şans.
Olabilir, bir gelsin bakalım, haber ederim.Sanırım çözüldü o son üretimlerinde. 4 gün önce arkadaşım aldı ve hiçbir ses yok diyor. Şikayet eden de görmedim hiç uzun zamandır.