Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500-600 TL
İtachi Uchiha
Yetkin
Öneri yapamam ama USB bellek hızları "LOL" gibi oyunları yavaş çalıştırır. Oyun için alacaksa tavsiye etmiyorum.
DarthGorsoy
Bilgin
Öneri yapamam ama USB bellek hızları "LOL" gibi oyunları yavaş çalıştırır. Oyun için alacaksa tavsiye etmiyorum.
USB bellek onerisi istedi hocam ben de bilmiyorum pek ne yapacağını, sadece LoL oynatır mi bu dedi.
Yine de en azından bu fiyata ne en iyisiyse onu alsın.
Commander Shepard
Uzman
dalmatianpelican
Yetkin
Lol'u oynatır muhtemelen, ben Cyberpunk oynamıştım bellekten fps düşüktü ama Lol'de sıkıntı olmaz herhalde.
SanDisk Ultra Luxe SDCZ74-128G-G46 128 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra Luxe SDCZ74-128G-G46 128 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra Luxe SDCZ74-128G-G46 128 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 387,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
- Makaleler
- 62
Aynısı var. Okuma yazma hızları rezalet.
Commander Shepard
Uzman
En çok satılan diye atmıştımda evet sonradan düşüyormuş hızları.
Hocam buna da sahte ürün gönderiyorlar, çok ısınıyor gibi şeyler demişler yorumları okudum da.![]()
SanDisk Ultra Luxe SDCZ74-128G-G46 128 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra Luxe SDCZ74-128G-G46 128 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra Luxe SDCZ74-128G-G46 128 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 387,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Satıcı güvenilir olursa sıkıntı olmaz.Hocam buna da sahte ürün gönderiyorlar, çok ısınıyor gibi şeyler demişler yorumları okudum da.
Hocam buna da sahte ürün gönderiyorlar, çok ısınıyor gibi şeyler demişler yorumları okudum da.
9 TL daha fazla verip Hepsiburada'nın kendisinden alınırsa hiçbir şey olmaz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-