Bütçe
600 TL
@PasPas F1 harici bir öneri istersen de Speed Champions F40 güzel model, Technic Neom Extreme E de tipini seviyorsan güzel. Hepsini aynı linkten görebilirsin, fiyata göre sırala zaten yan yanalar. Nascar/Amerikan seviyorsan da Mustang Dark Horse ve Camaro Nascar var.
Ne kadar parçaları var ortalama hocam. 1-2 saat uğraştırır değil mi?

LEGO Speed Champions Dodge Challenger SRT Hellcat 77237 – 9 Yaş ve Üzeri Yarış Arabası Tutkunu Çocuklar için Koleksiyonluk Spor Araba Modeli, Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti Hediye Fikri (390 Parça) https://amzn.eu/d/fULmiwh

ya da Hepsiburada'da stok kaldiysa Ferrari SF-24.
SRT aşşırı düz bir model, yani biraz da ben Amerikan çok sevmediğim için olabilir ama koleksiyonuma almadım bile öyle söyleyeyim. Onun yerine Porsche 963 almıştım :D.
LEGO'lar çoğalınca yer problemi çok oluyor.

SRT aşşırı düz bir model, yani biraz da ben Amerikan çok sevmediğim için olabilir ama koleksiyonuma almadım bile öyle söyleyeyim. Onun yerine Porsche 963 almıştım :D.
LEGO'lar çoğalınca yer problemi çok oluyor.
Evet hocam hatirlarsiniz benim de kiz arkadasim bir adet Mercedes F1 almisti, sonra ben de 5 tane daha aldim. Odada yer yok artik.

Dodge'u ben cok begendim bence. O yesilini gercekte gordunuz mu bilmiyorum ama cok hos duruyor renk olarak.

Ne kadar parçaları var ortalama hocam. 1-2 saat uğraştırır değil mi?
Evet, stickerlara da biraz özen göstererek yaparsan 1.5 saat falan alıyorlar, arkandan kovalanırmışcasına yapmadığın sürece. Hepsi de 300 parça civarında, araca göre değişiyor tabii tam sayısı. Beni genelde 1-1.5 saat civarı uğraştırdı SC'ler, 900 parça Technic Bolide de 2 günde toplam 7 saatimi falan aldı. Tabii ağır ağır yapıyorum ben, arada kalkıp çay kahve falan içiyorum, zevkini çıkartıyorum.

Evet hocam hatirlarsiniz benim de kiz arkadasim bir adet Mercedes F1 almisti sonra ben de 5 tane daha aldim. Odada yer yok artik.

Dodge'u ben cok begendim zira bence o yesilini gercekte gordunuz mu bilmiyorum ama cok hos duruyor renk olarak.
Bende de 12 mini figür seri, 14 tane Speed Champions, 2 mini Technic 1 mini SC, şimdi üstüne Bolide, onun da üstüne Technic Bronco :D:D:D Mouse yerine LEGO koyacağım az kaldı.

Dodge'u gerçekte de gördüm, valla bana kutu gibi geldi ya. 963'ün çizgilerinden sonra çok düz kaldı gözümde.