lengthow Yetkin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 615 Çözümler 4 Beğeniler 253 Dün 19:11 #1 Selam arkadaşlar, uzun zamandır Lenovo LOQ 15IRH8 laptopumun termal macununu değiştirmedim. Thermalright Heilos kullanmıştım en son ama hiçbir yerde stok yok şu an. Stok beklemek mantıklı mı yoksa önerebileceğiniz alternatif var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:18
Selam arkadaşlar, uzun zamandır Lenovo LOQ 15IRH8 laptopumun termal macununu değiştirmedim. Thermalright Heilos kullanmıştım en son ama hiçbir yerde stok yok şu an. Stok beklemek mantıklı mı yoksa önerebileceğiniz alternatif var mıdır?
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.875 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.268 Yer Bootloader Dün 19:46 #2 Alternatif bunu tercih edin hocam. pullsar cooling solutions Ice Dragon Kryosheet Efficient Yüksek Performanslı Termal Macun 17 W/m-k - Fiyatı, Yorumları Ice Dragon Kryosheet Efficient Yüksek Performanslı Termal Macun 17 W/m-k yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com
Alternatif bunu tercih edin hocam. pullsar cooling solutions Ice Dragon Kryosheet Efficient Yüksek Performanslı Termal Macun 17 W/m-k - Fiyatı, Yorumları Ice Dragon Kryosheet Efficient Yüksek Performanslı Termal Macun 17 W/m-k yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com