lengthow 21 Üstün Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 657 Çözümler 4 Beğeniler 263 7 Haziran 2026 #1 Selam arkadaşlar, uzun zamandır Lenovo LOQ 15IRH8 laptopumun termal macununu değiştirmedim. Thermalright Heilos kullanmıştım en son ama hiçbir yerde stok yok şu an. Stok beklemek mantıklı mı yoksa önerebileceğiniz alternatif var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2026
Selam arkadaşlar, uzun zamandır Lenovo LOQ 15IRH8 laptopumun termal macununu değiştirmedim. Thermalright Heilos kullanmıştım en son ama hiçbir yerde stok yok şu an. Stok beklemek mantıklı mı yoksa önerebileceğiniz alternatif var mıdır?
kompetankedi 71 Üstün Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.563 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.721 Yer Bootloader 7 Haziran 2026 #2 Alternatif bunu tercih edin hocam. pullsar cooling solutions Ice Dragon Kryosheet Efficient Yüksek Performanslı Termal Macun 17 W/m-k - Fiyatı, Yorumları Ice Dragon Kryosheet Efficient Yüksek Performanslı Termal Macun 17 W/m-k yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com
Alternatif bunu tercih edin hocam. pullsar cooling solutions Ice Dragon Kryosheet Efficient Yüksek Performanslı Termal Macun 17 W/m-k - Fiyatı, Yorumları Ice Dragon Kryosheet Efficient Yüksek Performanslı Termal Macun 17 W/m-k yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com