Detaylar
Kim cevapladı?Alıyorum o zaman 500e çözerim. Bakalım beğenecek miyim?
Ben koyu maviyi begendim ama o da birazcik pahali. 1.000 TL.Alıyorum o zaman 500e çözerim. Bakalım beğenecek miyim?
Ben koyu maviyi begendim ama o da birazcik pahali. 1.000 TL.
Evett. Çok daha güzel ama 2 katı renginden dolayı. Bilemedim
500 TL'ye iki tane alip bir tanesini kot boyasi ile mavi yapmak daha mantikli geliyor bana. Kot boyasinda renk esit olmasa bile kotun ozelligi o oldugu icin cok siritmaz. Iki kat para verilmez renk icin.Evett. Çok daha güzel ama 2 katı renginden dolayı. Bilemedim![]()
500 TL'ye iki tane alip bir tanesini kot boyasi ile mavi yapmak daha mantikli geliyor bana. Kot boyasinda renk esit olmasa bile kotun ozelligi o oldugu icin cok siritmaz. Iki kat para verilmez renk icin.
Peki sizce puma mı yoksa bu mu? Son sorum. Yoksa gri alıp beğenirsem boyarım.
Bu.
Dosya Ekleri
Goruntu olarak Puma cok daha iyi. Kullanim rahatligi dersen bu daha iyi duruyor ama. Iki ayri fermuarli alan birinde cuzdan digerinde baska esyalar, on tarafta gozluk vb koymak icin cepler kullanisli duruyor.Peki sizce puma mı yoksa bu mu? Son sorum. Yoksa gri alıp beğenirsem boyarım.
Bu.
Temu'ya baktim, oldukça guzel cantalar varmis. Oraya da bakilablir.
Goruntu olarak Puma cok daha iyi. Kullanim rahatligi dersen bu daha iyi duruyor ama. Iki ayri fermuarli alan birinde cuzdan digerinde baska esyalar, on tarafta gozluk vb koymak icin cepler kullanisli duruyor.
Temu'ya baktim, oldukça guzel cantalar varmis. Oraya da bakilabilir.
Gri puma aldım. Baktım beğenmedim iade ederim. Maviyi alırım.