OnePC

Uzman
Merhabalar. Bugün ayakkabı aldım. Markası Puma. Satıcı kadın çok ısrar etti. Ailem de çok beğendi. Ama benim içime sinmedi. Sizinde fikirlerinizi almak isterim. Daha giymediğim ama iade etme hakkım var. Ayakkabı bu;

IMG_1786.webp

Değiştirmek istesem aynı paraya bunu alabiliyorum. Ne yapmalıyım sizce? Puma gerçekten güzel mi yoksa benim gözüm mü daha alışamadı? Siz olsanız ne yapardınız?

IMG_1688.webp

Bence çok güzel değil tipi ben şu uzun bilekli ve bence daha güzel olanını mağazasında çok daha uyguna bulmuştum bu arada. Bence iade edin daha güzel alternatifleri illa vardır.

Renkler ve zevkler tartisilmaz tabi de Adidas'in su ayakkabisina o parayi vermem. Muhtemelen de kalite olarak Puma daha ondedir ki ben de genelde Puma alan birisi olarak fiyatina gore pek cok Adidas ayakkabidan daha kaliteli buluyorum.

İçinize sinmediyse değiştirin bence çok düşünmeyin. O Adidas ayakkabıyı bayadır kullanıyorum aşırı rahat şahsen modelini beğendiyseniz alabilirsiniz.

2 model de tırt onu söyleyeyim, ne yastıklama ne torsiyonel destekleri var.

Beğenmediysen değiştir hiç düşünme, herkesin zevki kendine.
Kafaya koydum gibi.

Ben değişik renkler seviyorum ben olsam iade etmem ama bu cümleden sonra zaten gerisi önemli değil.
İade edebiliyorsaniz edin hocam.
Çok aklıma yatmadı gerçekten.

Renkler ve zevkler tartisilmaz tabi de Adidas'in su ayakkabisina o parayi vermem. Muhtemelen de kalite olarak Puma daha ondedir ki ben de genelde Puma alan birisi olarak fiyatina gore pek cok Adidas ayakkabidan daha kaliteli buluyorum.
Ama tasarım olarak Puma hitap etmedi gibi.

İçinize sinmediyse değiştirin bence çok düşünmeyin. O Adidas ayakkabıyı bayadır kullanıyorum aşırı rahat şahsen modelini beğendiyseniz alabilirsiniz.
Kuzenimde de var. Güzel duruyor ayağında.