6000~7000 TL arası 360mm sıvı soğutucu önerisi

Lian Li Galahad II Lite Performance 360.

O bütçede bu soğutucunun üstüne tanımam.

@anilx

Ben o işlemciye Frost Commander takar geçerim o ayrı.

Arctic Liquid Freezer III Pro alınabilir. Güncel fiyatına hakim olmamakla beraber Lian Li Galahad II Trinity Performance düşünülebilir. Bulabilirseniz (ve bütçeyi aşmazsa) EK Nucleus CR360 de muazzam üründür.

Artılıyorum. Ama sıvıda ısrarcı iseniz önerilen ürünlerin hepsi iyidir.

Ben Noctua'cıyım ama sıvı alacak olsam Arctic alırım.

@anilx

Ben Noctua'cıyım ama sıvı alacak olsam Arctic alırım.

Arkadaşlar bu alınır mu arctici testlerde geçiyor baya, lian li ile farkı ne olur?

Arkadaşlar bu alınır mu arctici testlerde geçiyor baya, lian li ile farkı ne olur?

Zaten 7700X soğutmaya çalışıyorsunuz muhtemelen yeterli olacaktır. Ama ben hala Liquid Freezer III Pro'yu öneriyorum. Yeni P12 Pro fanlar muazzam.

Ayrıca siz CPU soğutmayı fazla ciddiye alan birisiniz anlaşılan. Size tavsiyem sıvı soğutucuyu (ekran kartı uzunluğunuz engel değilse) öne montajlamanız. Sıcağı egzozlamak yerine serin hava çekmesi CPU sıcaklığına daha olumlu yansır.

Valla uzun kullanımda LF3 14700k bile dizginleyebiliyordu. Bu modeli kullanmadım bir şey diyemem. Testlere de pek güvenemiyorum şu an benim D15S 5 derece daha serin çalıştırıyor mesela 360mm LF3'ten.

Yukarıda ve yanda işlevi aynı olur tahminimce fanları ters çevirmedikçe üstlen yan aynı etki bence, söylediğim sıvı soğutma Liquid'den kötü mü iyi mi sizce? Bir de akvaryum kasa aldım gamemaster F-7 reverse fan alacağım Temu'dan gelince takarım. Bir de biraz ciddiye alıyorum diğer soğutmam PUBG'de 83 derece falandı yani.

Vallahi uzun kullanımda LF3 14700k bile dizginleyebiliyordu. Bu modeli kullanmadım bir şey diyemem. Testlere de pek güvenemiyorum şu an benim D15S 5 derece daha serin çalıştırıyor mesela 360mm LF3'ten.

Bakarsanız hocam LF3'ü geçiyor

@anilx

Aslında çok almak isterim fakat lcd ekranı olduğu için thermalright çok cazip geliyor, biraz showcase bir kasa yapmak istiyorum akvaryum kasada sipariş ettim zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…