gamemaster F-7 reverse fan alacağım

Hiçbir fikrim yok. Markayı da modeli de hiç duymadım.

Bir de biraz ciddiye alıyorum diğer soğutmam PUBG'de 83 derece falandı yani.

Curve optimizer uygulamayı denediniz mi? Takriben 10 derece falan rahatlatır ki bu da sizi görür.

Yukarıda ve yanda işlevi aynı olur tahminimce fanları ters çevirmedikçe üstlen yan aynı etki bence

Öyle değil çünkü ısınan hava yükselir. Bu yüzden üst tarafı egzoz yaparız. Üste montaj yaptığımız zaman, halihazırda ısınmış havayı halihazırda ısınmış olan radyatörden dışarı doğru ittirerek sistemi soğutmaya çalışıyoruz. Öne montaj yapıldığında ısınmış radyatöre soğuk hava temas etmesi sebebiyle CPU'nun termal performansı 4-5 derece daha iyileşiyor. Öte yandan, bu sefer önden çekilecek soğuk hava sıcak radyatör ile temas ettiğinden eskisi kadar soğuk olmuyor bu da GPU derecelerine olumsuz yansıyor.

Hiçbir fikrim yok. Markayı da modeli de hiç duymadım.

Curve optimizer uygulamayı denediniz mi? Takriben 10 derece falan rahatlatır ki bu da sizi görür.

Öyle değil çünkü ısınan hava yükselir. Bu yüzden üst tarafı egzoz yaparız. Üste montaj yaptığımız zaman, halihazırda ısınmış havayı halihazırda ısınmış olan radyatörden dışarı doğru ittirerek sistemi soğutmaya çalışıyoruz. Öne montaj yapıldığında ısınmış radyatöre soğuk hava temas etmesi sebebiyle CPU'nun termal performansı 4-5 derece daha iyileşiyor. Öte yandan, bu sefer önden çekilecek soğuk hava sıcak radyatör ile temas ettiğinden eskisi kadar soğuk olmuyor bu da GPU derecelerine olumsuz yansıyor.
Estetik olarak kötü duruyor ama, akvaryum kasa alacağımdan alttaki reverse fanlar ekran kartına üfleyeceğnden ekran kartının sıcaklarıkları tamam olacak yandan gelen soguk hava hem üstteki radyatöre gidecek hemde anakarttaki ısıyı egzozdan atacak

Yuh hocam 100k daha koyayım hidrojen sıvıtma falan alayım.

Son düzenleme:
Yuh hocam 100k daha koyayım hidrojen sıvıtma falan alayım.
2.7k daha fazla. Arctic'in en son nesil 360 mm soğutması da o Thermalight'tan muhtemelen daha iyidir. LCD için attığımın performansını alamazsınız.

Ayrıca ses önemli değil demişsiniz ama emin olun pişman olursunuz.

Yani ille lcd diyorsanız ve TR'de thermalight en mantıklısı. Ben olsam bir ay fazla taksit ödeyip attığımı alırdım, o da ayrı mesele.

2.7k daha fazla. Arctic'in en son nesil 360 mm soğutması da o Thermalight'tan muhtemelen daha iyidir. LCD için attığımın performansını alamazsınız.

Ayrıca ses önemli değil demişsiniz ama emin olun pişman olursunuz.

Yani ille lcd diyorsanız ve TR'de thermalight en mantıklısı. Ben olsam bir ay fazla taksit ödeyip attığımı alırdım, o da ayrı mesele.
Peşin alıcam ya taksit işine pek girmiyorum, hocam yani 3k fazla bütçemi aşıyor kasada alacağım için