Ben üniversite yıllarında birkaç kere internet kafeye gidip oyuncu koltuğu kullanmıştım. Açıkçası ben hiç rahat edemedim. Tabii ki fiyatına göre sağladığı konfor değişiyordur fakat verdiğiniz bütçede yine benim attığım daha mantıklı gibi. Bel desteği iyi, sırtım ve belim hiç ağrımıyor. Kol dirseklikleri de oldukça iyi ve geniş. İleri geri hareket mevcut (ben pek kullanmıyorum) ve düzgün çalışıyor. Oturma yeri de oldukça geniş bacağınızın birini rahatlıkla kaldırabilirsiniz. Malzeme kalitesi oldukça iyi, Trendyol'da falan satılan koltukların görsellerine bakıyorum bu bütçede bunun yanına yaklaşabilen yok.
Kusur olarak sayabileceğim tek şey, dirsek koyma yerleri hafif renk atıyor gariptir sürtünce geçiyor. Uzun vadede kötü durmaması için takıp çıkarılabilir dirseklik geçirebilirsiniz. Ben açıkçası gerek duymadım. Bir de kafa koyma yerini az geri yapmışlar, yani dik duruyorken kafanı yaslayamıyorsun. Buna da çözüm olarak gaming koltuklarla beraber gelen lastikli yastıklar oluyor, ondan alıp sabitlemeyi düşünüyorum. Muhtemelen iş görecektir.
Öyle işte, yine siz bilirsiniz.