Detaylar
Kim cevapladı?yusufegekaya0
Başarılı
SteelSeries QCK iyi alabilirsiniz ben kullanıyorum memnunum.
Monster pussat Control var kontrol olarak bildiğim. Varsa sizin 600TL kontrol mouse pad öneriniz söylerseniz sevinirim.
https://wraithesports.com/products/...NeKyfhZkWdxChZBssUfm_BfBdiSgCV_xoCOJ8QAvD_BwE bunu öneririm hocam.
SteelSeries QCK iyi alabilirsiniz ben kullanıyorum memnunum.
Hocam en az 90x40 lazım.
Klasse Pro ile Xrades'in ürünleri aynı kalitede yani Klasse Pro alcağıma Xrades alırım. Benim sorum +300tl'ye speed yerine control alınır mı?
Klasse Pro ile Xrades'in ürünleri aynı kalitede yani klasse Pro alacağıma xrades alırım. Benim sorum +300TL'ye Speed yerine Control alınır mı?
Hayır değil. Kendim xrades kullanıp bunu söylüyorum. Bunu size düşündüren ne?
Tüm forumlarda böyle diyorlar. İkiside speed yüzey yani malzemeleri aynı. Bir aralar fiyatları neredeyse aynıydı. Olay aslında control mü speed mi hybrid mi olduğu tabii diğer etkenlerde var biraz.Hayır değil. Kendim xrades kullanıp bunu söylüyorum. Bunu size düşündüren ne?
Tüm forumlarda böyle diyorlar. İkisi de Speed yüzey yani malzemeleri aynı. Bir aralar fiyatları neredeyse aynıydı. Olay aslında Control mü Speed mi hybrid mi olduğu tabii diğer etkenlerde var biraz.
Yüzey yapıları kullanılan malzemenin eş değer olduğunu göstermiyor hocam. 90x40 olarak şu anda en mantıklısı olacağını düşünüyorum. Maalesef yüzeyi sitede yazana göre %30 Control %70 Speed.
Hocm peki control olması +300tl olmasını gerektirir mi sizce?Yüzey yapıları kullanılan malzemenin eş değer olduğunu göstermiyor hocam. 90x40 olarak şu anda en mantıklısı olacağını düşünüyorum. Maalesef yüzeyi sitede yazana göre %30 Control %70 Speed.