Cihaz i7-4870HQ 2.5 GHz, 16 GB RAM, 512 GB SSD, 2 GB AMD Radeon R9 M370X modelidir. 85 Watt yerine 60 Watt adaptör vermişlerdi, onunla kullanıyorum. Oyun oynarken işlemci %20–40 yük altında olmasına rağmen 1.4–1.9 GHz arasında geziniyor, genelde 1.5 GHz gibi düşünün. Bu adaptör işlemciye veya ekran kartına darboğaz yapar mı? Oynadığım oyun Knight Online ve çift client açıyorum. Tek clientta işlemcinin hızı biraz daha yükseliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Bootcamp hocam, intel mac bu.Büyük ihtimal sanal pc kullanıyorsun bot kxp tarzı bişey var mı bilmiyorum ama o laptopa vm kurmanı önermem. Ömrü kısa olur.
Maotun
Becerikli
Hocam o zaman yorum yapamayacağım ben VM sanal kullanıyorum 4 tane açıyorum onlarda pazar için yani ne desem boş server pandora.
Silicon Mac mi o ? Hangi cihazla ?Hocam o zaman yorum yapamayacağım ben VM sanal kullanıyorum 4 tane açıyorum onlarda pazar için yani ne desem boş server pandora.
Mümkün olabilir ancak bu daha çok Mac'lerin EFI sistemiyle macOS harici sistemlerin mükemmel (!)anlaşmasıyla ilgili gibi geldi bana, eğer performansta sorun yaşatmıyorsa boş verin derim.
Reddit'e de yazdım test eden birisine denk gelemedik. Zaten satıp 2019 MacBook Pro almaya niyetliyim, böyle satarım muhtemelen. Fan sesi hariç bir şikayeti yok kimsenin.
moneymoon
Yetkin
Eğer sayılırsa 2012 Retina MacBook Pro'yu I7-3615QM ve GT 650M'le kullanırken 60W ve 85W adaptörle de kullansam bilgisayar 60W'i kullanıyordu sadece, sizin bilgisayarınız için güç tüketimleri nasıl bilmiyorum hiç sahip olmadım. 2019 MacBook Pro içinse i9+32 RAM+8VRAM'li bir konfigürasyonla kullandım ancak pil tüketimi ve ısınma anlamında gerçekten memnun edici değildi aynı fiyata Air tercih edilmese bile M1 Pro'ya zorlama taraftarıyım.Reddit'e de yazdım test eden birisine denk gelemedik. Zaten satıp 2019 MacBook Pro almaya niyetliyim, böyle satarım muhtemelen. Fan sesi hariç bir şikayeti yok kimsenin.
Satacağım gibi duruyor zaten böyle. 2019'da sizin kullandığınız cihaza bakıyorum tam olarak. 2019 olanda hafif oyun oynanacak ve ara sıra gündelik işler için kullanılacak sorun olacağını sanmıyorum. Windows gerekiyor o yüzden Intel mac tercih ediyorum. Ama fan sesi gerçekten rahatsız ediciymiş 2015'in geçen gün uzun süre kullandım cihazı kafa ütülüyor 2019 da aynı şekilde Youtube'dan dinlediğim kadarıyla.Eğer sayılırsa 2012 Retina MacBook Pro'yu I7-3615QM ve GT 650M'le kullanırken 60W ve 85W adaptörle de kullansam bilgisayar 60W'i kullanıyordu sadece, sizin bilgisayarınız için güç tüketimleri nasıl bilmiyorum hiç sahip olmadım. 2019 MacBook Pro içinse i9+32 RAM+8VRAM'li bir konfigürasyonla kullandım ancak pil tüketimi ve ısınma anlamında gerçekten memnun edici değildi aynı fiyata Air tercih edilmese bile M1 Pro'ya zorlama taraftarıyım.
moneymoon
Yetkin
Asus Zenbook 14'leri öneririm bu konuda özellikle hatta birazda uyguna yakalanırsa (genelde Intel'lilerine göre uygun oluyorlar) Snapdragon işlemcili olanları bu alanda çok niş ancak memnun edecektir diyebilirim Windows tarafı için.Satacağım gibi duruyor zaten böyle. 2019'da sizin kullandığınız cihaza bakıyorum tam olarak. 2019 olanda hafif oyun oynanacak ve ara sıra gündelik işler için kullanılacak sorun olacağını sanmıyorum. Windows gerekiyor o yüzden Intel mac tercih ediyorum. Ama fan sesi gerçekten rahatsız ediciymiş 2015'in geçen gün uzun süre kullandım cihazı kafa ütülüyor 2019 da aynı şekilde Youtube'dan dinlediğim kadarıyla.) Zaten düzgün sanal makine programlarının fiyatları 9000 lira falan yıllık, arm'da oyunu açmayacak muhtemelen windows kursan da, onu da hesaba katmak lazım. Intel macler sorunsuz oynatıyor oyunları. Isı ve fan sorunu çözülmüş bir Intel makine çıkarsalar deli satarlar fikrindeyim. Macbook tasarımının ve malzeme kalitesinin yanına yaklaşabilen cihaz yok gördüğüm kadarıyla.
Apple Silicon Mac'ler içinde (16 GB RAM'li M2 Air kullanıyorum pek en yeni nesil de denilemez) Windows'u sanal makine olarak asla Native çalıştırmanın yerini tutmuyor benim ihtiyacım olan noktada VMware Fusion yeterli olduğu için ek olarak Parralels satın almadım ancak onunda pek bir memnun etmeyecek şekilde çalıştığını belirtmemde fayda var (denizlere açılarak deneme sürümünden daha fazla kullanmak mümkün diye belirteyim fark edilinceye kadar) çok mutlu etmiyor genel anlamda.