Şimdiye kadar bunu MacOS’le başaramadım Asahi’yle kapanmadı diyeyim ama ısındığı zaman soğutamadığınız sürece performans düşüşü kullanımı etkileyecek kadar (web’de gezme olarak değil ama kod compile etme noktasında veya render alırken hissediyorsunuz diyeyim) hissettiriyor, profesyonel anlamda hiçbir eklenti olmadan kendi başına kullanılır mi tartışmaya açık (özellikle 256GB modeli gerçekten kendi başına Chromebook’tan bir farkı yok evdeyken NAS sahip olmayı zorunlu hale getirdi bilgisayar) ama en azından soğutmalı bir stantla kullanmak çok daha makul diyebilirim tek bilgisayarla ihtiyaç olduğu zaman güçlü bir bilgisayar ve ihtiyaç durumunda bir yere giderken ne pilinden ne gücünden soru işareti yaşatmayacak bir cihaz.
Eksisi de fazla ancak artıları benim için eksilerine değer diyebilirim, öneri olarak depolamayı en azından 512 GB SSD’yle almanız olur ben bu konuda pişmanım harici depolamaya bağımlı yaşıyorum gerçekten çok yetersiz oluyor minimum depolama seçeneğiyle il dışına bile çıksam harici bir disk almayı zorunlu hale getiriyor yanımda.