hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 27 Mayıs 2026 #11 Ben yükledim masa üstünde sağ tıkladığımda kontrol paneli görünmüyor görev çubuğunda simge durumunda görünüyor ve tıklanmıyor.
Ben yükledim masa üstünde sağ tıkladığımda kontrol paneli görünmüyor görev çubuğunda simge durumunda görünüyor ve tıklanmıyor.
KS KS F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.363 Çözümler 3 Beğeniler 811 27 Mayıs 2026 #12 hovarda dedi: Ben yükledim masaüstünde sağ tıkladığımda kontrol paneli görünmüyor görev çubuğunda simge durumunda görünüyor ve tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... DDU ile güvenli modda silip tekrar yüklemeyi dener misin?
hovarda dedi: Ben yükledim masaüstünde sağ tıkladığımda kontrol paneli görünmüyor görev çubuğunda simge durumunda görünüyor ve tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... DDU ile güvenli modda silip tekrar yüklemeyi dener misin?
hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 27 Mayıs 2026 #13 fortunee dedi: DDU ile güvenli modda silip tekrar yüklemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Yok kontrol panel görünmüyor yine.
fortunee dedi: DDU ile güvenli modda silip tekrar yüklemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Yok kontrol panel görünmüyor yine.
KS KS F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.363 Çözümler 3 Beğeniler 811 27 Mayıs 2026 #14 hovarda dedi: Yok kontrol panel görünmüyor yine. Genişletmek için tıkla... Control panel dediğin eski Control panelse o kaldırıldı zaten konuda onu tartışıyorduk.
hovarda dedi: Yok kontrol panel görünmüyor yine. Genişletmek için tıkla... Control panel dediğin eski Control panelse o kaldırıldı zaten konuda onu tartışıyorduk.
hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 27 Mayıs 2026 #15 fortunee dedi: Control panel dediğin eski Control panelse o kaldırıldı zaten konuda onu tartışıyorduk. Genişletmek için tıkla... Masa üstünde sağ tık da görünmüyor nereden ayar yapacağız.
fortunee dedi: Control panel dediğin eski Control panelse o kaldırıldı zaten konuda onu tartışıyorduk. Genişletmek için tıkla... Masa üstünde sağ tık da görünmüyor nereden ayar yapacağız.
KS KS F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.363 Çözümler 3 Beğeniler 811 27 Mayıs 2026 #16 hovarda dedi: Masa üstünde sağ tık da görünmüyor nereden ayar yapacağız. Genişletmek için tıkla... NVIDIA App içinden olması gerek, artık oradan yapılacakmış. @hovarda eski paneli istersen Microsoft Store da varmış indiriliyor. Son düzenleme: 27 Mayıs 2026
hovarda dedi: Masa üstünde sağ tık da görünmüyor nereden ayar yapacağız. Genişletmek için tıkla... NVIDIA App içinden olması gerek, artık oradan yapılacakmış. @hovarda eski paneli istersen Microsoft Store da varmış indiriliyor.
hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 27 Mayıs 2026 #17 fortunee dedi: NVIDIA App içinden olması gerek, artık oradan yapılacakmış. @hovarda eski paneli istersen Microsoft Store da varmış indiriliyor. Genişletmek için tıkla... Eski sürüme dönerim büyük ihtimal. Reddit de falan tepki gelirse yeni sürümde geri getirirler belki.
fortunee dedi: NVIDIA App içinden olması gerek, artık oradan yapılacakmış. @hovarda eski paneli istersen Microsoft Store da varmış indiriliyor. Genişletmek için tıkla... Eski sürüme dönerim büyük ihtimal. Reddit de falan tepki gelirse yeni sürümde geri getirirler belki.