KYK yurdunda kalıyorum Türk Telekom kullanıyorum inanılmaz bir şekilde internetim hızlı bitiyor. 60 GB internet yetmiyor üstüne 30 GB ve 25 GB ek paket alıyorum 1.000 TL falan tutuyor hepsi birlikte. Cayma bedelim 750 TL imiş operatör değiştirmek istiyorum. Geçenlerde bir video gördüm orada Turkcell Türk Telekom ve Vodafone ile YouTube'da 4K video testi yapmışlardı Türk Telekom 2.5 GB Turkcell 2 GB Vodafone 1.5 GB harcamıştı. Bu videodan sonra anladım Türk Telekom'da işlerin normal gitmediğini. Çok fazla TikTok izliyorum aylık yaklaşık 30-35 GB ona gidiyor. Yurtta Vodafone ve Turkcell kullanan arkadaşlarıma Speedtest yaptırdım.
Turkcell: 80 Mbps download 45 Mbps upload 25 ms verdi.
Vodafone: 20 Mbps download 5 Mbps upload 80 ms verdi.
Pingde önemli internet paylaşımı ile Valorant'ta oynuyorum. Eğer Turkcell'de internet harcaması normalse Turkcell'de 90 GB yeter gibi geliyor bana. Bir de Vodafone'daki sınırsız sosyal medya internet paylaşımında geçerli mi?
Vodafone'de şöyle bir sıkıntı var. Diyelim ki 40GB bitti, bu durumda sınırsız sosyal medyayı kullanamıyorsunuz. Kesinlikle girmiyor. Ama sözde sınırsız. O yüzden Turkcell diyeceğim ama onda da çok hızlı bitiyor internet.
Vodafone'de şöyle bir sıkıntı var. Diyelim ki 40GB bitti, bu durumda sınırsız sosyal medyayı kullanamıyorsunuz. Kesinlikle girmiyor. Ama sözde sınırsız. O yüzden Turkcell diyeceğim ama onda da çok hızlı bitiyor internet.
O kötüymüş işte Turkcell de gerçekten çok hızlı mı gidiyor acaba lanet olsun gsbwifi çalışsa yurtta onunla yeterdi de GSB'ye bağlanamıyorum bağlansam bile 1-2 Mbps beriyor.
Her operatör de yalan dolan muhabbetler dönüyor. Mesela Turkcell'de 90GB diğer yurt dışı operatörlerine göre hızlı bitiyor biliyorum, lakin Turkcell baya bir yerde çekiyor. Asansör veya çok yüksek yerde olmadığın müddetçe çekmeyeceği yer yok. 7 yıldır kullanıcısıyım.
Turkcell 90GB. Vodafone'da GB'larının nasıl bittiğini bile anlamayacaksın. Zamanında bende sınırsız sosyal medya kullanıyordum. Evimde yaşıyorum Wifi var ona rağmen bitiyordu ne hikmetse. 2 yıldır Turkcell 60 GB paketindeyim ay sonu 20-30GB kalıyor. Ha daha gerçekçi örnek vermemi istersen yurtta kalan kız arkadaşım Turkcell'de 70-80 GB gömüyor kılçıksız. Yetiyor ama dizisi filmi tüm sosyal medyasıyla.